praktijk oKiYogi!

Praktijk oKiYogi! is onderdeel van BOAZS. Eigenluck is het gewoon BOAZS. Het is net dat beetje meer wat wij allemaal in ons hebben. 

Met de tekst hieronder wil ik je duideluck maken waar oKiYogi! voor staat en wat de praktijk je allemaal kan aanbieden:

 

"Stel dat jij een lichtje was in de hemel. Mooi en zuiver. En alles was puur met het mooiste licht. Met vele lichtjes naast je. En soms kwam er iemand van een hoger niveau naar jouw niveau. Maar dat lichtje van dat hogere niveau had een nog mooier licht, wat nog feller scheen en nog meer liefdevoller aanvoelde. 

En als dat felle pure lichtje dan weer verdween naar zijn eigen niveau, dan miste je het, warme en pure gevoel.

 

De bron zag dat, de bron voelde jou aan en gaf je de tip dat jij jouw lichtje ook zo mooi en fel kan laten stralen. Maar hoe vroeg je. De bron gaf aan dat je naar de Aarde kon gaan om te leren. Levenslessen meester worden om je lichtje nog harder te laten stralen zodat je weer een niveau hoger kan en nog eens en nog eens. 

 

Nadat je goed had nagedacht wilde je gaan. En je ging. Je kreeg een gids mee, want de levenslessen school op Aarde zijn koud en hard en de lichtjes laten elkaar niet in de steek. De voorwaarde was wel dat je alles wie je werkelijk bent, vergeet! Als je jezelf zou herinneren zou je ook niet kunnen leren en dat is nou juist wat jij wilde. 

 

Je stopte in je rugzak wat je nodig had om later je lichtje nog feller te laten schijnen. Geduld, moed, vertrouwen en jij weet zelf wel wat je erin stopte als je goed nadenkt. Je ging. Je gids ging met je mee. Je was toch wat angstig, maar je gids beloofde alle tijd op Aarde bij je te blijven. 

Je zag je moeder en je vader al van ver en het voelde goed. Jij wist dat je lichtje harder dan ooit zal stralen. Je vertrouwde het. 

En je werd geboren en direct was je ALLES vergeten. 

 

Je reis begon .... op al die moeilucke momenten in je leven op Aarde was je gids daar. Soms luisterde je en heel vaak ook niet. En langzaamaan kwam je steeds meer bij je doel. Je kern. Je ware ik." 

 

Je bent nu hier! Op dit moment, in het nu. 

 

Wat heb jij in je rugzak gestopt? 

Wie had jij daarvoor nodig in je leven? 

Je vader, je moeder, een vriendin, je ex, je kind? 

Je had hen al uitgekozen voordat je naar Aarde kwam en zij jou. Zij die jou het meeste pijn hebben gedaan om jou te leren, hebben jou het meest lief gehad door jouw lichtje het felst te laten stralen naar een niveau hoger.  

 

Met dit alles in je achterhoofd zou je mss makkelucker kunnen vergeven en lief kunnen hebben. 

Je bent hier op Aarde om je te her-IN-neren. Je te ont-wikkelen (als een mummy, rol je de bandages af).

Nu weet jij weer wie je bent! Je weet het. 

 

Help nu ook alsjeblieft al die andere lichtjes hier op Aarde, zij die het nog niet weten. 

 

Dank je wel 💫🙏🏽💫


klik hieronder voor de verschillende disciplines