Eeuwig jong

Gewoon leuk oud worden. En hoe erg is het om een beetje te investeren in je ouderdom en moeite te doen om er goed uit te zien. Het is toch veel treuriger als je de boel de boel laat. Alles laat hangen en ervan uitgaat dat de mooiste tijd erop zit. Je hebt nog een heel leven te gaan.

 

Bij BOAZS draait het om het totaal beeld, uit holistisch perspectief, het totaalpakket. Goed zijn voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid. De methodieken van BOAZS zijn zo gemaakt dat iedere vrouw investeert in zichzelf en zichzelf weer de moeite waard vindt. 


Je lichaam is als een magische tuin: ze groeit en verandert je hele leven lang. Ze is altijd vol kleur en vol leven.  

Ze is uniek, en anders dan welk lichaam op aarde ook. Je ontdekt steeds weer andere stukjes en leert steeds beter wat goed is voor jouw lichaam. 

 

Als je een tuin goed verzorgd, raakt hij niet overwoekerd door onkruid en kun je de mooiste bloemen laten opbloeien. Zo werkt het ook in jouw lichaam. 

Wanneer je haar voedt met wat goed is voor haar, wanneer je haar rust geeft als ze dat nodig heeft, wanneer je haar met liefdevolle aandacht verzorgt, dan bloeit jouw lichaam op. 

 

Elke tuin zit vol plantjes, tere bloemetjes en kleine diertjes. Wanneer je in een tuin loopt, ben je daar voorzichtig en zorgzaam mee. Jouw lichaam verdient dat net zo goed. Behandel het altijd met zachte zorg. En laat anderen jouw lichaam ook met tederheid, respect en zorg behandelen. 

 

Jij bent zelf de baas over jouw lichaam, altijd.

Jouw lichaam is jouw waardevolle bezit. Ben jij de tuinman in jouw tuin of kan je wel een handje extra gebruiken?

 

Kies dan voor de BOAZS APK of laat mij je helpen met een BOAZS healing. Wat je ook kiest, je kiest altijd voor jezelf.