Lichttaal-code tekeningen

Mijn codes en lichttaaltekeningen. 

 

Door het doorkrijgen van de codes herinnerde ik mij op een zeer diep niveau mijn andere delen (wat vele vorige levens noemen) op Aarde,  als ook mijn kosmische afkomst. Althans, hoe ver kan ik terug? 

Ik begon met het maken van lichttaaltekeningen; een persoonlijke lichtprent. Ik stemde me af op een persoon en kon dan als het ware reizen door zijn/haar universele systeem en dit vastleggen in lichttaal.

 

De codes die ik doorkrijg en teken zijn codes die resoneren met de lichtcodes in jouw lichtveld. 

Doordat ze met elkaar resoneren worden ze als het ware van het slot gedraaid en is er een portaal dat zich opent. Dat portaal leid je naar informatie die met die frequentie is verbonden. Dat kan het herinneren zijn van kosmisch DNA of kosmisch herkomst, maar ook kennis van andere sterrenstelsels en/of planeten. 

 

Ook kunnen de lichtcodes een bepaalde transformatie in gang zetten. Bijvoorbeeld het vergroten of verruimen van jouw bewustzijn of het oplossen van lichamelucke blokkades.

Inmiddels heb ik dus meerdere vormen van het overbrengen van lichttaal tot mijn beschikking. Ik zie het als een grote verantwoordeluckheid om lichttaal met liefde en een zuivere intentie in de wereld te zetten, het kan zoveel voor iemand betekenen, het kan letterluck je aardse leven veranderen. Ik voel het daarom als een verrijking dat ik deze prachtige tool kan toepassen in mijn werk.

 

Lichttaal is codering, je brengt een permanente verandering aan in het lichtveld van de ander en die verantwoordeluckheid voel ik enorm. 

Uiteraard met het hoogste goed in gedachten en als intentie, maar als je de ander niet kunt uitleggen wat je doet en welke code er is geactiveerd dan kan het zijn dat de ander een vermogen heeft ontvangen waarover hij/zij nog geen beheersing heeft en het dus ook nog niet kan inzetten.

 

Daarnaast hoef je lichttaal natuurlijk in principe niet echt te vertalen, omdat je er dan weer een verplaatsing is naar het hoofd, maar toch kan het helpen de lichttaalboodschap concreet te maken en in het bewuste te brengen. Voor het logische denkproces kan dit fijn zijn. 

Daarnaast is het effect van lichttaal echt aanwezig en heeft het gevolgen voor je leven, dus ook voor dat stuk integratie voelt het waardevol om hierin te kunnen begeleiden.

 


Praktische info

Ik stem af op de persoon en krijg zijn of haar hogere zelf te zien. Dat hoeft niet altijd mooi te zijn als ik naar mijn hogere zelf kijk 🤗

 

De Hogere-zelf tekeningen maak ik voor €44,- en de lichttaalcode tekeningen met uitleg maak ik voor €120,-  

Ik ben zo ongeveer 2 á 4 uur bezig met een tekening. 

Ik heb dan je naam, je geboortedatum, geboortetijd en een foto nodig. 

 

Ik begrijp heel goed dat jij je Hogere zelf wilt ontmoeten. Er zit in de tekeningen ook altijd zo’n mooie energie. Ik heb vele mensen mogen helpen en dat is wat ik het liefst doe, mensen helpen groeien. 

 

Overig intuïtieve Art zijn te verkrijgen via www.tantelien.website