Quantum coaching

Natuurlijk heb je geen coach nodig, dat begrijp ik ook wel… Je kunt het zelf héél gemakkelijk oplossen, ook dat weet ik zeker. En natuurlijk, ik weet het… Je houdt van uitdaging. Hoe meer hoe liever.

En mócht er dan al een onderwerp zijn waarover je zou kunnen spreken met een coach, dan wil je toch zéker niet zo’n geiten wollen sok als gesprekspartner?!

 

Goed, je wilt natuurlijk wel op een aimabele manier behandeld worden, maar een flinke dosis humor verlicht wel al die "zwaartillerij" waar jij nou net even geen behoefte aan hebt.

Dus wanneer je geen zin hebt om in ellenlange sessies behandeld te worden als koninklijke hoogheid die niet tegen de haren in gestreken mag worden. En dat door een koeienvlaai van een coach die zo’n vorstelijk tarief rekent dat je de indruk krijgt dat zij je nooit meer zal laten gaan.

Dan ben je bij BOAZS aan het goede adres!

 

Ik ben een provocatieve coach die je aan de tand kunt voelen over de onderwerpen waarover je eigenlijk géén vragen hebt, zaken die je beslist níet bezig houden of lastigheden waarover je je absóluut geen zorgen maakt.

Gesteld dat je het een beetje boeiend kan brengen natuurlijk (tenslotte steek ik ook tijd in jóu) staan een flinke dosis humor, contact en uitdaging tot je beschikking!

 

P.s. Ook écht serieuze vragen kan ik  met een uitdagend warme lach aan, dus aarzel niet als je op een "andere" manier gecoacht wilt worden.


Praktische info

Waar helpt BOAZS je dan precies mee?

 

Met alle levensvragen, gewetensvragen, maar ook met je gezondheid fysiek en mentaal. Daar houdt het niet bij op, want ook je spirituele groei zal aandacht nodig hebben. Met handige handvatten en een duwtje op jouw levenspad loop ik graag een stukje mee.