Prijzen

Los consult:

Heb je behoefte aan concrete adviezen over een bepaald onderwerp betreft je mentale gezondheidfysieke gezondheid of een ander energetisch probleem waar je mee zit, dan is een éénmalig consult wellicht interessant voor je. Wanneer je hiervoor kiest, bepaal jij waar het consult over gaat.  

 

Een los consult duurt 1 uur. 

Los consult

€ 120,00

€ 77,00


BOAZS APK:

 

"Het totaal pakket van BOAZS waarin lichaam, geest en ziel samen komen"

 

STAP 1: We starten met een intake van 1.5u tot 2u zodat ik de oorzaak kan opzoeken en daar naar kan handelen:

Hormoonanalyse

Bloedsuikerspiegel stabilisatie

- Bespreken wat jij wilt bereiken en wat de mogelijkheden zijn

 

STAP 2: Dan binnen dezelfde maand als stap 1, laat ik je bewust worden hoe jouw lichaam (biologie) werkt:

- Persoonlijke tips en adviezen waar je direct mee aan de slag kunt gaan

- Of er intoleranties zijn en wat je er tegen kan doen

- Eventueel aanvullen met supplementen

Voedingsplan wordt op maat gemaakt

- Meten en huidplooi-meting

- Je krijgt een analyse in een rapportage toegestuurd

 

STAP 3: Nog steeds in dezelfde 1ste maand, maak ik je bewust van jouw denken (geest/hersenen):

- Ik laat je je valkuilen zien waarom je steeds weer in dezelfde patronen terug valt

- Ik geef je handvatten mee en voldoende vragen om jezelf beter te leren kennen

- Bach bloesem remedie om persoonlijke geestelijke en emotionele problematiek sneller op te lossen

- Je krijgt een analyse in een rapportage toegestuurd

 

STAP 4: Een maand later gaan we controleren of je doelen haalbaar zijn en of je alles goed begrijpt. We kijken of er nog ergens extra coaching nodig is. Beseffen of er nog 'fouten' gemaakt worden en hoe we deze simpel kunnen oplossen. Plus je lichaam zal opnieuw opgemeten worden. Hier kan ook een healing in worden verwerkt.

 

 STAP 5: In de derde maand kijken we samen of je je doelen gehaald hebt. Je wordt opnieuw gemeten om te kijken of je resultaat geboekt hebt. Ook gaan we even terug naar de basis met simpele stappen om te zien hoe bepalend je denkwijze is voor je dagelijkse geluksgevoel

 

STAP 6: Zal plaatsvinden in de zesde maand, twee maanden na onze laatste ontmoeting:

- Gaat alles nog volgens plan?

- Hormoonanalyse

- Bloedsuikerspiegel stabilisatie

- Meten en huidplooi-meting

Dit alles wordt na onze afspraak geformuleerd in een schriftelijke analyse.

 

Na stap 2 krijg je een BOAZS welkom-boek met handvatten en menu's mee. Daarnaast krijg je heel wat informatie mee, waardoor je alle gegeven adviezen nog eens na kunt slaan. De BOAZS APK wordt verspreid over 6 maanden, waarvan stap 1 t/m stap 3 in één maand zullen plaats vinden. In die 6 maanden krijg je de mogelijkheid om 24/7 vragen te stellen via Telegram of SMS. 

BOAZS APK

€ 699,00

€ 333,00


BOAZS kickstart:

 

Deel 1: We starten met een intake van 1.5u tot 2u zodat ik de oorzaak kan opzoeken en daar naar kan handelen:

Ik maak je direct bewust hoe jouw lichaam (biologie) werkt:

- Hormoonanalyse

- Bloedsuikerspiegel stabilisatie

- Bespreken wat jij wilt bereiken en wat de mogelijkheden zijn

- Persoonlijke tips en adviezen waar je direct mee aan de slag kunt gaan

- Of er intoleranties zijn en wat je er tegen kan doen

- Eventueel aanvullen met supplementen

- Voedingsplan wordt op maat gemaakt

- Meten en huidplooi-meting

- Je hebt direct een analyse.

 

Deel 2: Het bewust maken van jouw denken (geest/hersenen):

- Ik laat je je valkuilen zien waarom je steeds weer in dezelfde patronen terug valt

- Ik geef je handvatten mee en voldoende vragen om jezelf beter te leren kennen

- Een consult om persoonlijke geestelijke en emotionele problematiek sneller op te lossen

- Je hebt direct een analyse.

 

Deel 3: In het laatste deel kijken we samen of je je doelen gehaald hebt. Dit is een terugkom dag na een maand.

Je wordt opnieuw gemeten om te kijken of je resultaat geboekt hebt. Ook gaan we even terug naar de basis met simpele stappen om te zien hoe bepalend je denkwijze is voor je dagelijkse geluksgevoelDit alles wordt na onze afspraak geformuleerd in een schriftelijke analyse.

- Gaat alles nog volgens plan?

- Hormoonanalyse

- Bloedsuikerspiegel stabilisatie

- Meten en huidplooi-meting

 

Bij de kickstart krijg je het BOAZS welkom-boek met handvatten en menu's mee. Daarnaast krijg je heel wat informatie mee, waardoor je alle gegeven adviezen nog eens na kunt slaan. De workshop bestaat uit twee delen.

 

BOAZS kickstart

€ 399,00

€ 222,00


Reiki I cursus 

 

De dag begint met een korte kennismaking. Vervolgens trekken we intuïtief een inzichtskaart. Hiermee komen we per cursist tot de kern van wat aandacht nodig heeft op deze dag. .

Er wordt uitleg gegeven over Reiki met behulp van het Reiki I boek, het ontstaan van Reiki en het inzetten van Reiki. Door de hele dag heen wordt er veel geoefend, individueel en met elkaar. Op deze manier leer je voelen wat de energie kan doen. Je zult je echt energieker voelen en steeds meer in contact met je intuïtie komen.

 

Dan volgt de inwijding. Deze is vooral bedoeld om je energiekanaal open te zetten, zodat je de universele energie kunt laten stromen wat nodig is voor het proces van iedere cursist. De dag wordt afgesloten met een mooie gezamenlijke Reiki oefening. Je ontvangt een erkend certificaat én je krijgt een thuisopdracht mee om zelf met Reiki te gaan oefenen.

Reiki I cursus

€ 185,00

€ 144,00


Reiki II

In de cursus Reiki II staan het mentale en emotionele niveau centraal. De focus bij de Reiki II cursus ligt op het versterken van je intuïtieve vermogens. Verbinding maken met jezelf en met anderen staat centraal.

In de Reiki II cursus wordt vooral ingegaan op heling op de dieper liggende niveaus: je weggestopte pijn, trauma’s, patronen en overlevingsmechanismen.

 

Gedurende de cursusdag leer je drie Reiki symbolen. Met het inzetten van deze symbolen tijdens een Reiki behandeling, kun je de energie nóg krachtiger maken en ondersteunen ze bij het behandelen op emotioneel en mentaal niveau. Ook leer je hoe je een behandeling op afstand geeft. 

Je brengt verdieping aan op het holistisch behandelen, vooral op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Door het inzetten van de symbolen die je op de cursusdag leert, zul je merken hoe krachtig de energie al is. Door veel te oefenen ervaar je een enorme verdieping in je energie en je gevoel.

 

Na deze dag krijg je oefeningen mee om de Reiki energie nog verder in je systeem te integreren. Ook ga je thuis oefenen met behandelingen op afstand.

 

Je krijgt een erkend certificaat en de 3 symbolen mee.

Enkele weken na de cursus Reiki II heb je een contactmoment met je trainer, aan wie je een afstandsbehandeling gaat geven. Ook wordt er een terugkom moment gepland.

Reiki II cursus

€ 270,00

€ 199,00


Reiki 3A en Master

 

Toelatingsprocedure

~ Je hebt minimaal één jaar ervaring als Reiki II behandelaar volgens het Usui systeem.

~ Je behandelt regelmatig zowel jezelf, maar ook anderen.

 ~ Reiki is al echt onderdeel van je dagelijks leven: je leeft volgens de vijf Reiki-principes en doet gedegen zelfonderzoek. Je bent goed in staat tot zelfreflectie.

 

Na je aanmelding voor de Reiki 3A cursus, zal er een telefonisch intakegesprek plaatsvinden met één van de ervaren en gecertificeerd Reiki Masters van BOAZS.

 

Als de trainer twijfelt of je toegelaten kan worden, kan er gevraagd worden om een tweetal reflectieverslagen in te leveren van twee Reiki-behandelingen, om meer inzicht te krijgen in het ervarings- en bewustzijnsniveau van jou als cursist.

 

Na het behalen van het Reiki 3A certificaat krijg je een opdracht op maat mee, waarmee je gedurende drie weken na de cursus dagelijks zal oefenen, om de Master-energie volledig te integreren.

Na drie tot zes weken wordt er een terugkom moment ingepland, om te reflecteren op het Masterschap en ervaringen uit te wisselen. Dit vindt in dezelfde groep plaats als tijdens de inwijdingsdag.

Reiki A en Master

€ 590,00

€ 333,00


Workshop oKiYogi!

 

Voor kinderen vanaf 4 jaar tot jong volwassenen van 20 jaar.

Weer echt even kind zijn met niets hoeven, niets moeten en dat je echt eens een luisterend oor krijgt zonder de druk van dat je er niet bij hoort. Het draait allemaal om vertrouwen en de kracht in jezelf te vinden en héél belangrijk .... deze bij je te houden.

 

Kinderen van elke leeftijd ervaren de workshops oKiYogi! als enorm fijn. Ze mogen weer zijn die ze willen zijn - zichzelf. De workshops kunnen gegeven worden vanaf 3 kinderen tot maximaal 10 en zowel binnen als buiten. De workshop oKiYogi! wordt per kind betaald.

 

- we beginnen met een kringgesprek in alle vertrouwen

- we gaan op een kinderlijke manier mediteren en letten goed op onze ademhaling

- we doen een spel met elkaar om weer even de verbinding te zoeken en omdat lachen heel gezond is

- we doen 2 of 3 yoga asana's (oefeningen) om het lichaam gezond te houden

- we gaan filosoferen zoals alleen kinderen kunnen en niets is gek, even onze wereld verruimen

- en we sluiten af met een kindermassage (hou aub gewoon je kleren aan), elkaar weer durven aanraken met een codewoord om je grens aan te geven en dat deze ook gerespecteerd wordt

 

Workshop oKiYogi!

€ 9,00


Energetische healing

 

De een noemt het handoplegging, de ander magnetiseren, weer een ander Reiki .... het is al prima!

Door mijn uitgebreide Reiki Master opleiding, tientallen jaren ervaring, maar ook de gave die ik heb gekregen, mag ik het menselijk lichaam en de geest met mijn handen een healing geven.

Ik heb een behoorlijke know how opgebouwd uit boeken, ervaringen en opleidingen, maar meer weet ik door wat diep in mij zit. Ik werk met symbolen, kristallen, klankschalen en mijn liefdevolle spirit.

 

Deze universele liefde zoekt een eigen weg door de stagnaties die jouw lichaam en geest aangeven. Door deze stagnaties weer vrij baan te geven kan de energie weer stromen zoals het hoort. 

Energetische healing

€ 111,00


Bodyhacking by BOAZS:

 

Bodyhacking by BOAZS is een holistische benadering in het praktisch toepassen van Intermittent Fasting. Bodyhacking by BOAZS zorgt er namelijk op de korte termijn voor dat je vet gaat verbranden en superveel energie gaat krijgen! En op de lange termijn dat je gezonder door het leven gaat. 

 

- Full Colour boek , - 4 dagschema's met recepten , - know-how to hack your body

 

Kortom een meer dan compleet programma dat alles bevat wat je nodig hebt om direct te kunnen starten. En dit is geen tijdelijke oplossing...

 

De Bodyhacking by BOAZS kun jij de rest van je leven volhouden.

Dit is jouw grote kans om eindelijk écht fit en energiek door het leven te gaan.

Bodyhacking by BOAZS

€ 69,00

€ 22,00


BOAZS HIIT:

 

In het rijk geïllustreerde BOAZS HIIT boek, helpt BOAZS je om de eerste stappen te zetten om jouw eigen droomlichaam te vormen én te behouden. Met de BOAZS HIIT is een gezond en strak lichaam in 3 weken  voor iedereen binnen handbereik! Het boek geeft je een 3-weken plan, voedingsschema’s, trainingsschema’s inclusief stap-voor-stap foto’s en lekkere maar ook snelle en makkelijke recepten.

 

Het is een compleet programma voor mannen en vrouwen! Met de BOAZS HIIT zul je gezond afvallen en in 3 weken een strak lichaam hebben! (zie de recensies voor resultaten)

 

- Full colour boek

- 3 weken thuis fitness oefeningen

- Recepten

- Voedingstips en know-how


BOAZS HIIT

€ 130,00

€ 33,00