BOAZS

Nu de Aarde en mensheid in een hogere frequentie terechtgekomen zijn, vinden er grote veranderingen plaats in het mentale, emotionele, fysieke en spiritreëele veld.

 

Hierdoor is de zuivere energie vanuit Bron weer voor ons beschikbaar. Deze 'tijd' raakt de ziel op het diepste niveau, waardoor de eigen IK kan groeien en zich kan ont-wikkelen. Quantum energie is in het ascensie proces een enorme steun. Ze wast schoon wat gezuiverd mag worden en wakkert het vuur aan waar het gedoofd is.

 

De Universele energie is een transformerende, harmonieuze energie. Ze breekt op een liefdevolle, maar doeltreffende manier open wat vast zit en maakt het hart weer ontvankeluck om te kunnen ontvangen.

 

 De ontvanger moet er echter wel klaar voor zijn. Er aan toe zijn om alles met ware harts-ogen te zien vanuit het harts-weten. Het artificiële ego geeft chronische denkfouten af in dit (te) lang lopende programma. Met mijn BOAZS behandelingen worden jouw velden weer gereset. Het is tijd voor de verandering.

 

Tijdens het optekenen van mijn code ART of tijdens het behandelen stem ik mij af op trillingsvelden.

En bij een Quantum Healing wissel ik energetische impulsen uit in de krachtige harmonische trillingsvelden. En als mijn energetische impulsen in deze velden een weerstand voelen (een soort botsing) met de disharmonische trillingsvelden die iemand draagt in de aura-lagen, dan weet ik aan wat- en waar ik aan kan werken.

 

Ik surf, met jouw toestemming, even in een korte tijd op al jouw meerdere trillingsvelden. Zo zie ik jouw blauwdruk, die ik liever gouddruk noem. Het zijn je bouwstenen vanaf ontstaan.

Doordat jouw bouwstenen zuiver zijn, zie ik al snel waar de [synthetische] geïmplanteerde blokkades en imprints zich bevinden en kunnen deze verwijderd worden in transformatie naar zuiverheid en harmonie. 

 

Met de vele jaren dat ik energetisch werk, ben ik zeer bekwaam geworden in het afstemmen. Ik neem de verschillende energetische lichamen (aura) waar en mag meZelf een Ziener noemen. Ik zie-, voel- en hoor meer dan alleen de woorden die worden uitgesproken. En door zuiver mijn intuïtie in te zetten kan ik mijn krachten gebruiken op een snellere frequentie.

 

BOAZS betekent sterk en snel en zo ga ik ook het liefst effectief te werk. Dit is een behandeling in je 'nieuwe', maar authentieke IK: gezond, gelukkig en energiek, zowel mentaal, energetisch, spiritreëel en fysiek.

Taal Voutjes

TaalVoutjes ... Op mijn gehele website en Telegramkanaal lees je woorden anders geschreven. Dit is expres. Spelen met taal is leuk en het helpt jou bewuster te zijn wat het geschreven woord met jou kan doen.

Wist je dat er meer dan 1.285 woorden bestaan die eindigen op 'lijk? Ik heb ze veranderd in 'luck en daarmee wens ik mensen gelu[c]k. Het ziet er misschien even gek uit als je ze voor het eerst leest, maar je word je veel sneller bewust. 

 

Omdat woorden (Engels = words = swords) ware krachten bevatten en meer dan 90% water in jouw aardse lichameluck huisje er naar luistert, ben ik gewoon weer gaan schrijven op een manier dat de magie de spelling (spells = put a spell on you) ontkracht en transformeer ik de grammatica (= grimore, het boek van magic spells) naar iets waar jij wel wat aan hebt.

 

Let maar eens op wat jij ALLemaal tegenkomt als je woord of zin letterluck neemt!

Telegram kanaal Ꮆ丨几卂’s  匚ㄖᗪ乇S

De codes die ik opteken en de inzichten die bij de codes horen worden gepost op het telegram kanaal Gina's codes. Het is voor mij een manier om de codes sneller te laten circuleren zonder dat het mij schaadt (lees: de verschillende soorten social media).

 

Daarnaast blog ik daar over mijn wel en wee. Omdat ik heel wat levenservaring in véle jaren heb kunnen opbouwen, heb ik ook best wat te vertellen. Het zijn een soort heldere momentjes en inzichten van vele ervaringen. Ik noem ze mijn mijmeringen, maar wel mijmeringen die ik vanuit mijn hart nu duideluck inzie. Ik schrijf al vanaf mijn zevende aardse jaar en sinds vijftien jaar naar buiten. Misschien dat het een inzicht geeft in jouw huidige situatie of krijg je een gevoel niet alleen te zijn. Het zou zomaar kunnen helpen.

 

Direct naar het Telegram kanaal toe? Download eerst de app. Daarna kan je abonnee (= geheel gratis) worden

van 丨几卂’s  匚ㄖS

tante Lien

Samen met mijn beste vriendin Jolien ben ik tante Lien begonnen.

 

Op een magisch moment in de kosmische tijd hebben wij, 2 stoere meiden, een punt bereikt in onze persoonlucke groei en evolutie en zo vonden wij elkaar weer. BAM! daar waren we.

Samen gaan we nu verder in dit kosmisch avontuur in het universum. We hebben een krachtige verbinding met Bron en een verlangen om de mensheid te dienen op een betekenisvolle manier en dat doen wij met onze intuïtieve creativiteit van ons Diepere Zelf.

 

Wij creëeren een manier van leven in liefde, in kracht, in weten, in vreugde en in vrede. Het is onze natuur om spiritueel creatief te zijn. Dat doen we o.a. met intuïtieve tekeningen, licht codes en het uitwerken van jouw Human Design en dan ook nog eens met materialen die ook echt wat voor jou doen. Ga je mee met ons op een magische reis? Het zal je echt bevallen.

 

We gebruiken onze passie met wat we kunnen om echt een verschil te maken in jouw BewustZIJN proces.

Zowel Jolien als ik creëeren beide vele mooie intuïtieve ART uit liefde en zuivere intentie vanuit ons Diepere Zelf met schatten uit de natuur. Voor jou, omdat jij een piece of ART bent!

 

In liefde, heARTist Gina ৻ꪆ en Jolien xx