Check ook de succes verhalen en (medische-) klachten van de cliënten en andere deelnemers van BOAZS 

Plaats hier jouw ervaring met BOAZS

Commentaren: 4
 • #4

  Lien (vrijdag, 02 september 2022 20:08)

  In februari ben ik gestart bij Gina met de Boazs APK.

  Ik kan het iedereen enorm aanraden!!

  Door haar enorme kennis kan ze je zowel op het mentale als het fysieke vlak heel goed ondersteunen. Dat is dus een mooi totaalpakket want het ene heeft invloed op het andere.

  Ze leert je hoe je met het veranderen van je voedingspatroon, door haar methodiek toe te passen, je je lichaam weer in balans krijgt, en daardoor ben ik nu ook 20 kilo lichter. En door deze methodiek ben ik hormonaal ook weer helemaal in balans waardoor ik nog veel beter in mijn vel zit!

  Heel erg bedankt lieve Gina voor de enorm fijne en goede ondersteuning!

 • #3

  Carola Smit (vrijdag, 11 juni 2021 18:36)

  Lieve Gina, bedankt voor je hulp! Wij hebben samen mijn lichaam weer in balans gekregen.
  Ik kan weer pijnvrij mijn werk doen en ben al weer een poosje op mijn ideale gewicht!
  Daarom weet ik ook zeker dat ik alle tips en adviezen zal blijven opvolgen!

 • #2

  Iris (woensdag, 03 maart 2021 13:56)

  In september vorig jaar ben ik bij Boazs gestart met de Boazs APK. Na 11 jaar lang onverklaarbare buikpijnen en (mede daardoor) een kwakkelende mentale gezondheid, besloot ik de stap te nemen om buiten ziekenhuizen en huisartsen te zoeken naar een oplossing. Via Google kwam ik bij Boazs terecht.

  Gina heeft mij vanaf het eerste moment serieus genomen nadat ik vele malen bij artsen was weggestuurd met "je klachten zijn stress gerelateerd". Het inzicht wat ik kreeg door de duidelijke en heldere uitleg van Gina, gaf mij het vertrouwen dat de Boazs APK zou slagen. Ik heb de Boazs APK met beide handen aangepakt, heb alle adviezen opgevolgd en ben er vol voor gegaan. Het heeft mij weinig moeite gekost om mijn levensstijl om te gooien omdat ik vanaf het eerste moment mijzelf beter voelde.

  Nu, een half jaar later, ben ik klachtenvrij! Geen buikpijn meer, en als ik ze heb kan ik ze koppelen aan verkeerde voeding of gebeurtenissen. De cm's en de kilo's die ik kwijt ben geraakt zijn zeker een mooie bijkomstigheid! Daarnaast heb ik veel meer inzicht gekregen in mijn geestelijke gezondheid, in wie ik ben en waarom ik handel zoals ik handel. Ik heb ook veel adviezen gekregen waardoor ik mezelf nog verder kan ontwikkelen tot de beste versie van mezelf, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik heb mijn levensstijl omgegooid met voeding en sporten en voel mezelf dankzij de Boazs APK zoveel meer in balans en zoveel meer mezelf!

  Gina heeft in dit halve jaar altijd voor mij klaargestaan op een vriendelijke, eerlijke en doortastende manier! De aanpak is persoonlijk en op maat waardoor ze je door en door kent (soms lekker confronterend). Gina heeft mij een spiegel voorgehouden wanneer dit nodig was en mij daarnaast ook altijd het vertrouwen gegeven dat ik het kon. Ik ben haar hier super dankbaar voor!

  Ik gun iedereen die lichamelijk en/ of mentaal er zelf niet helemaal uitkomt een Boazs APK, zeker omdat het werkt en het mij zoveel heeft gegeven! Dus niet twijfelen en gewoon doen!
 • #1

  Nicky (maandag, 01 maart 2021 10:14)

  In het afgelopen half jaar heb ik onder begeleiding van Gina mijzelf weer terug gevonden. Gina wist mij elke keer weer die (soms wel confronterende) spiegel voor te houden, waardoor ik nu weet waar mijn valkuilen zijn op veel vlakken. Maar belangrijker nog, hoe met deze valkuilen om te gaan. Ik sta sterker in mijn schoenen en zit zoveel beter in mijn vel! Dank je wel Gina!

Comments van BOAZS challengers

Nienke Provoost Lieve Gina, ik vond de Belly challenge echt super! 

Coaching erg fijn, is de stok achter de deur en in eerste instantie de motivatie!

Wel was denk ik onze groep erg stil ;) en is er weinig informatie onderling gedeeld. Maar dat zal per groep verschillend zijn. 

Moeilijke momenten delen in de groep zorgt bij mij voor extra motivatie. 

Challange en coaching vond ik super fijn! Relax, niet opdringerig of betweterig. Je hebt veel informatie gedeeld en mijn in ieder geval bewust gemaakt. Ik ben weer heel bewust van wat ik eet, wat je kan eten en hoe fijn het is om gezond te leven.

Oefeningen Hahah op het begin dacht ik easy... viel gelijk al tegen, had mijn buikspieren lang niet gevoeld. Af en toe kwamen er oefeningen, de 20 keer.. hoe dan? 😉 In etappes lukte het dan net. Maar naarmate ik de oefening vaker had gedaan kon ik hem ook beter volhouden. 

Ik had zelf zeker genoeg aan de maaltijden, heb zelfs niet altijd het tussendoortje van de ochtend genomen omdat ik pas tegen lunchtijd trek kreeg! Lunch is makkelijk om erin te houden! Is zoveel beter en lekkerder! Avond maaltijden moest ik wel vaak even aan wennen, heel anders dan ik normaal eet! Maar zeker goed te doen! Het was zeker genoeg! Zelf vind ik dit denk ik wel het moeilijkste stukje om zonder jou te doen... het wat eten we vanavond?

Waarom BOAZS.. persoonlijke begeleiding, uitleg, het kunnen stellen van vragen. Het is niet een commerciële organisatie die vooral geld wilt verdienen. Natuurlijk verdien je je geld, maar je bent bovenal mens en eerlijk, geen verkoopstrategieën

 

Petra Van Deijl Mensen, de BOAZS HIIT CHALLENGE komt eraan en ik zeg bij twijfel....gewoon DOEN! Ik heb het verleden jaar gedaan en jiiieeha! Top gewoon, voor je buitenkant en binnenkant! Dank je wel weer Gina, ik vond het top! Ik heb inderdaad gemeten. Borsten, Billen, taille, bovenbeen en bovenarm. In totaal 5,5 cm eraf!! 

 

Marina Cijsouw Ik heb een broertje dood aan cardio, ben meer van de krachttraining, maar dit 5 dagen meegedaan en het bevalt me prima 😀 Heb ook veel zin om 9 mei mee te doen

 

Kelsey de Winkel ik wil je nog een keertje echt bedanken G. Ik vond de eerste dag het leukste, omdat ik de muziek echt leuk erbij vond. is ook de set die mij het makkelijkste afging (yay no burbees) had toen bijna een minuut over. Zodra er burpees bijkomen, moet ik mij echt aanmoedigen om door te bijten, maarja het moet nu eenmaal een challenge zijn hé. Nogmaals echt super bedankt weer voor deze schop onder mijn kont! Ben je eeuwig dankbaar voor wat je mij in de verschillende challenges geleerd hebt

 

Kitty de Boer - van Zweeden Ik wens iedereen heel veel plezier met de nieuwe leefstijl!! Gina heel erg bedankt!! Het heeft me zoveel goed gedaan en dat al in een week (Belly challenge) ! Ik vond het een heel mooie reis, die zeker nog niet geëindigd is. Het is een geweldige start van het eindelijk weer gezond eten en bewegen. Maar nog belangrijker is het geen ik geleerd heb. Het waarom van eten. Eten is om de cellen te vullen, niet om emotie te verstoppen. De emoties moeten een andere manier krijgen om mee om te gaan en dat gaat veel beter als ik inderdaad lekker in mijn vel zit, energie heb, er naar mijn eigen maatstaven goed uit zie. Ik ben ervan overtuigd dat ik de afgelopen dagen geleerd heb om te begrijpen wat en waarom ik iets in mijn mond stopte. Het leren van wat ik eet is zeker nog niet klaar, maar de zin en kracht om daar mee verder te gaan is er zeker. Het is een weg die ik ben ingeslagen en ik ben heel blij dat ik dat nu gedaan heb. Ik ben trots om hetgeen wat ik nu al bereikt heb en dat wil ik uitstralen. Ik zal zeker vertellen hoe ik dat gedaan heb en andere adviseren om dat ook te doen. Gina heel erg bedankt voor al je kennis en de steun!! Je aanpak werkt !! Heel veel succes verder iedereen! Lieve groetjes van Kitty.

 

Martin En Esther Goedhart-Loderus Nu 2 jaar bezig met BOAZS maar het laatste half jaar was BOAZS verdwenen uit m'n leventje. Door stress op privé en zakelijk gebied. Het emo~eten stak behoorlijk de kop op. Door een bloedtest kwam ik er achter dat m'n goede cholesterol aan de lage kant was. Het advies van BOAZS was om de stress de deur uit te doen. Maar ja hoe doe ik dat als stresskip? Ben op zoek gegaan naar hulp op dat gebied en hier kwam ook het emo~eten aan bod. Een poosje later kwam deze Belly challenge langs en dit was (wederom) m'n kans. En die heb ik met beide handen gegrepen. 

In 1 week 20 cm kwijt geraakt. ..wow. Ik ben er weer! Thnxxx BOAZS en Gina!!

 

Eline van Iwaarden Toevallig reageerde ik daarnet nog op iemand die straks gaat intervallen op de loopband. Ik hou ook van intervaltraining, maar kon het niet laten om op te scheppen over mijn resultaat met BOAZS Booty challenge. Ik heb me nooit gemeten met mijn gebruikelijke sporten, maar kan me dit resultaat nauwelijks voorstellen. Gezien dat ik van de 100 kg kom, was ik al "dik" tevreden met mezelf, dit geeft me alleen meer kracht om te weten dat ik al goed bezig was qua eetpatroon (behalve de kwark ) en waar ik vooral blij mee ben? Dat ik alweer 10 dagen probleemloos zonder koffie de dag start en energie voor 10 heb! Voor mij is dit slechts een start. Mijn groene smoothie-recepten zijn ook aangevuld. Ik vind de oefeningen erg leuk om te doen en zal ze ook blijven doen op de dagen dat ik niet aan krachttraining doe. Bedankt!

 

Janny Kuperus Meegedaan aan deze (Belly) challenge; heb zelfs voor het eerst sinds tijden mijn buikspieren weer eens gevoeld. Fijn dat je bij deze challenge inzicht krijgt in wat je eet. En dat je door eenvoudig aanpassen van je leefstijl zo snel winst hebt in gezondheid, energie en minder centimeters. Aanrader voor wie bewust zijn of haar lijf aan het werk wil zetten. En de met de Booty challenge  heb ik weer genoeg ideeën opgedaan voor oefeningen. Ik dacht dat ik best veel oefeningen kende, maar verfrissend om weer een aantal nieuwe oefeningen te hebben. En weer eens wat spieren hebben gevoeld waarvan ik het bestaan toch even was vergeten. Het resultaat zal ik morgen weten na de oefeningen, de foto en het meten. Dank voor de tips voor de smoothies, vooral die met fruit waren heerlijk.

 

Dorothea Boonstra Werkt heel goed!!! Super oefening en professionele begeleiding! Echt een aanrader!!! (Booty challenge)

 

Belinda Verrijzer van Doorn Ik vind de HIIT een aanrader. Voel me fitter,slaap beter en heb aanzienlijk minder rugklachten. Ik blijf zeker mijn buikspieren iedere dag trainen en merk ook dat ik bewuster ben van wat ik eet. Dat zal ik zeker blijven doen. Bij deze dus thnx voor de mogelijkheid om mee te kunnen doen met de challenge ( al heb ik je af en toe bij de oefeningen wel vervloekt ) het heeft me meer opgeleverd dan ik had verwacht 

 

Ramona Gillissen Zoo blij dat ik aan deze Belly challenge mee gedaan heb. Ik ben Heel wat centimeters kwijt, maar ook veel bewuster geworden van wat ik eet en wat je eigenlijk beter kunt eten. Niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn gezin en voor de jongste die ik nog borstvoeding geef een betere start kan ie toch niet krijgen! Thanks Gina maar ook de groepsgenoten voor jullie support!

 

Melanie Dobbelaar Na deze Belly challenge week ga ik zeker verder, had echt nooit verwacht dat dit zo goed zou gaan!!! Ben trots op mezelf en jou heel erg dankbaar Gina, mijn ogen zijn goed open gegaan! Dikke pluim voor ons allebei 😀

 

Ineke Van de Ven Ik wil even melden dat ik de Booty challenge vorig jaar al gedaan heb bij BOAZS' Gina, en het helpt en werkt echt! Ook de Belly Challenge die ze geeft bij BOAZS die werkt als een idioot.

Dus hoop ik voor jullie allemaal dat je er gewoon aan begint bij haar.

 

Gemmeke Vercammen Ik ben blij dat ik deze challenge ben aangegaan, ik heb zoveel geleerd en ik voel wat het met geest en lichaam doet. Ik voel me sterk zowel geestelijk als lichamelijk. Dit is een goede start geweest voor een gezonde leefstijl en dankzij Gina weet ik nu hoe ik dit aan moet pakken  Ik heb nu geleerd om een goede balans te maken tussen groeten/fruit, zaden en noten, dierlijke producten en vetten en natuurlijk beweging. Het was wel even wennen, vooral aan de groene smoothies, maar de gehele dag door voel ik dat mijn lichaam voldaan is en dat het kan met puur eten! Sterker nog ik voel me helder en energiek! Zelfs mijn psoriasis is bijna weg terwijl ik hier al jaren mee worstel. De oefeningen kan ik nog niet allemaal volhouden, maar daar ga ik aan werken. Gina ik ben je dankbaar en mezelf ook! Het mooiste cadeautje wat ik mezelf heb gegeven

 

Delano Groesser-Pattipeilohy " Abs are definitely made in the kitchen! " Met #BOAZS komt kennis en met kennis het gewenste resultaat. Ik raad deze methodiek en levenswijze één ieder aan die echt wat willen bereiken, maar je moet er wel klaar voor zijn. Discipline is de sleutel. Bring your "A" game!!!

(...I dare you...)  #NoPainNoGain & #MindOverMatter

 

Luana Goetheer September 2014 ben ik gestart met de BOAZS lifestyle na een Belly Challenge. en dat heb ik prima en gemakkelijk kunnen volhouden. Ik wilde van die eeuwige buikpijn af, wat kilo's kwijt en meer energie. De belofte die Gina deed is meer dan uitgekomen. Al na een week was de buikpijn weg en in no time kon ik weer in kledingmaat 36/38. Voelde me fris en gezond!

Helaas heeft een operatie met langdurige revalidatie en ook emotionele stress me van de wijs gebracht, met alle gevolgen van dien. Zo fijn dat ik weer mee kan doen aan deze Challenge (2016)! Gina is de stok achter de deur en ik weet uit ervaring dat juist die strengheid ervoor zorgt dat je het vol wilt houden. Gelukkig is ze ook heel aardig hoor

 

Karin Minderhoud-Beenhouwer De HIIT, na de Belly challenge mijn tweede BOAZS uitdaging. Ik ben ze aangegaan omdat ik beter voor mezelf wil zorgen, met name omdat ik af wilde van mijn te hoge bloeddruk. Dat is gelukt! Van veel te hoog, is mijn bloeddruk mede dankzij de BOAZS aanpak weer normaal geworden. Maar dat niet alleen....ik ben in de afgelopen 1,5 maand zo'n 35 cm kwijt en bijna 8 kilo. Sorry Gina, ik heb me vanochtend stiekem toch even gewogen. Ik heb leren nadenken over hoe ik mijn lichaam voed, wat beweging voor invloed heeft en hoe ik, zonder honger echt voor mijn lijf kan zorgen. De HIIT was heftig, dat kan ik niet ontkennen, maar het was het meer dan waard!

 

Hey Ho Ik heb wel vaker naar de pagina en de mooie resultaten van de challenges gekeken, niet zonder een tikkeltje jalousie. Ik ben dan misschien nooit dik gewest, maar die stomme buik, die ik al enkele jaren met me meedraag, zorgt er toch voor, dat een hoop jurkjes en topjes niet meer lekker staat. Kan ik me vreselijk aan ergeren. Sportschool dus, drie keer per week, dat zag er in totaal wat strakker uit, geen twijfel, maar het buikje bleef. Het is ook wel de leeftijd dacht ik dan, boven de 40, zo zeggen ze, moet je het daar maar mee doen. Tandenknarsend lossere bloesjes gekocht en innerlijk al afscheid van de zomerjurkjes genomen. 

Vorig jaar werd ik heel erg ziek en opeens was mijn uiterlijk niet meer belangrijk. Ik had toch altijd zo’n sterk lijf gehad, en nu? Na 5 minuten wandelen was ik helemaal uitgeput, hondje uitlaten, boodschappen halen, geen gedachte aan. Maanden heb ik nodig gehad om te herstellen, dingen gedaan, die goed voor me zijn: yoga, massages, voorzichtig weer opbouwen met wandelen, maar nog steeds voelde ik me slap, altijd moe en ja hoor, gewoon echt oud.

Toen ik dus de Belly Challenge langs zag komen heb ik meteen gereageerd, zonder me de tijd te gunnen om er te lang over na te denken. Ik was zenuwachtig, een beetje bang zelfs, dat ik het niet zou halen, of dat ik me nog zwakker zou gaan voelen. In het begin, als de afkickverschijnselen van de suiker inzetten, was dat ook wel zo, maar stuk voor stuk begon ik krachtiger te worden. De workout ging bijna elke dag een stukje makkelijker en ik begon van de zoektochten naar de ingrediënten, die ik in het begin als stress had ervaren, te genieten. Ja, het kost meer tijd als snel alles bij de supermarkt te halen, maar het is ook wel tijd, die je in jezelf investeert. Ik kom nu regelmatig op de wonderbaarlijke overdekte markt hier, heb mijn eigen vis- en groenteboer en een nootjeszaak, die alles ongezouten en puur verkoopt. Ik heb een hoop over voeding geleerd en heel veel nieuwe ingrediënten mogen ontdekken in deze week en ben nieuwsgierig naar meer.

Om een lang verhaal kort te maken: het was een van de beste beslissingen, die ik in lange tijd heb genomen. Het buikje is duidelijk verminderd, mijn huid is beter en het meest belangrijke, ik voel me weer energiek, gezond en gewoon IK.

Bedankt Gina en ook bedankt aan de andere leden van de groep. We hebben het maar lekker gedaan

 

Liana Pekaar  Ik heb me opgegeven met enige gezonde tegenzin  ... sporten is mijn ding niet zeg maar en tja suiker dat at ik niet zo veel ... nou een weekje van de challenge heeft opgeleverd dat ik weer suikervrije en gezondere keuzes maak, die 7 dagen zijn dat extra duwtje in de rug geweest ... wat een resultaat zeg  als ik de foto's zie en ieders ervaring lees...

 

Brenda Dijkwel-Goetheer Ben supertrots op ons allemaal! Ook ik ben niet van sporten maar als je resultaat ziet ga je gewoon door en het eten is heerlijk.

 

Iris Compiet Zelfs voor iemand die normaliter een godsgruwelijke hekel heeft aan het doen van oefeningen is het gewoon motiverend en zelfs leuk! Om te zien dat je na relatief zo'n korte tijd zoveel resultaat kunt hebben zorgt ervoor dat ik gewoon nog even doorga, bevalt me prima dit eetpatroon

 

Ineke Van de Ven Dit werkt ! Gegarandeerd. En ik kan het weten, want ik heb hem gedaan en supertrots op wat ik heb gerealiseerd samen met Gina en de groep.

 

Karin Minderhoud-Beenhouwer (3de challenge) Ik gloei ik straal en ik kan de hele wereld aan! Voor het eerst in jaren (en dan bedoel ik echt jaaaaren) is mijn taillemaat kleiner dan mijn lengtemaat van broeken. Ik ben nogal en smurfje met mijn 1,58. Voor ik met Boazs begon had ik broekmaat 32/33 - 30 en nu net bij de jeans in moest de 30 wijdte terug omdat hij te wijd was en kon ik een 29 aan! Ik was echt binnen 10 minuten klaar bij de Jeans-Inn'.

 

Tineke Besse Samen met een enthousiaste groep werken aan onze gezondheid en lichaam, dat is wat voor mij een challenge inhoudt. Met veel advies en motivatie en lekkere droge humor stimuleert Gina haar deelnemers door de moeilijke tijden, maar zeker ook wanneer resultaten te zien zijn wordt daar enthousiast op gereageerd. Ik zelf zit op een 70/30 BOAZS lifestyle, waarmee ik vooral resultaten kan zien/merken in mijn huidaandoeningen (psoriasis/rosacea) en het PDS-syndroom is niet meer erg aanwezig. Waar heel mijn leven, van klein meisje tot volwassen vrouw, de artsen (tot in Leiden aan toe) mij vertelde; "Leer er maar mee leven!" Bleek voedsel en een leefpatroon voor mij de oplossing te zijn. Gek, dat daar nooit over na is gedacht in die 35 jaar. Gina, Thanx XoXo 10

 

Karine van den Mooter Ik heb afgelopen 2 weken ontzettend veel geleerd over voeding. Dingen gegeten die ik nog nooit gegeten heb. O.a. linzen, kikkererwten, loempia's maken... En 2 weken geen vlees gegeten maar het ook niet gemist. Oefeningen vond ik heel zwaar en kon ik niet altijd. Maar toch iedere morgen om 6 uur de wekker, drinken, oefeningen en eten maken....Dank Gina en ik doe graag weer mee met de belly in november.

 

Suzan Alting Dank je wel lieve Gina Doorenbosch voor deze kans. Toen ik de oproep las dacht ik..ik doe mee en zie wel of het wat doet. De eerste paar dagen heb ik het mega taai gehad. Beginnende griep en mega afkickverschijnselen. Zo rot dat ik wilde opgeven. Maar wat een geweldige groep en wat een topcoach!!!! Door jullie heb ik doorgezet. En wat schetst mijn verbazing...ik heb gewoon weer een duidelijke taille! Mijn kleding zit zoveel losser en ik slaap sinds lange tijd in 1 keer door s'nachts. Ik vindt het helemaal geweldig dat je er altijd bent om te helpen, steunen,te sturen en als iets niet gaat ben je er met tips. Zonder jou was dit nooit gelukt lieve Gina. Ik ga de handvaten die jij ons hebt geboden zeker blijven gebruiken. Nogmaals bedankt. Je bent een kanjer! Liefs Suzan xxx

 

Ellen Hamelink Via via ben ik op de BOAZS pagina terecht gekomen. Nadat ik dit ben gaan volgen, keek ik vaak met enige jaloezie naar de foto's van de challenges. Wow dacht ik elke keer, hoe doen ze dit toch? Die resultaten!! Dat zou ik ook wel willen, maar ja ken je het, altijd wel excuus, geen tijd, niks voor mij, gaat niet lukken, en zou dit echt het resultaat zijn na een week, of twee weken. Maar goed nadat me de kans is aangeboden toch een keer meegedaan, en aan de lijve ondervonden, het werkt echt! En wat een goed gevoel geeft het. Met een leuke groep aan de slag, samen maar toch ook lekker alleen sporten wanneer het jou uitkomt, en ik kan nu echt zeggen, (best vervelend) want je hoeft dus geen smoesjes te hebben als je echt wilt heb je dus altijd tijd! Iets eerder uit bed, of gewoon smiddags of savonds, als je wil lukt het. En echt het heeft resultaat, mijn foto mag ook in het rijtje staan, waar ik dan ook met trots naar terug kan kijken. En ik wil dit zeker volhouden! Ook het eten werkt super, oke niet alles kende ik, maar alles went!! Dus kortom wil je gaan voor een verandering, begin nu! Ideaal je krijgt alles op een presenteer blaadje, weet je iets niet vraag je het! Iedereen super bedankt en nog heel veel succes! Pracht resultaten!

 

Martin En Esther Goedhart-Loderus Al lang bezig zijn met afvallen...dan weer aankomen. Het jojoën is op mij van toepassing. In februari weer eens een poging gedaan om af te vallen...op zich ging dat goed. Maar dan 1 kilo erbij...dan weer eraf. Zo doorgaan tot 4 weken geleden...schop eronder. Tot vorige week was ik 4 kilo op eigen houtje afgevallen. Deze pagina kwam eigenlijk "toevallig" onder m'n ogen en ik die oproepjes voor deze challenge voor bijkomen...Jajaja het zal wel! Vorig weekend uiteten geweest, dagje Sluis en een doosje bonbons...die waren vorige week zondag eruuug lekker!! Echt plat gezegd volgevreten op de bank zag ik weer die oproep voorbij komen....mmmmm wel of niet. Het werd een wel...maar wel een sceptisch!! Dan lees je het bericht dat je minder moest doen met de suiker anders kon je afkickverschijnselen krijgen...wtf!!!???? Afijn....op de maandag begonnen. Oke...tis te doen...wel veel leeswerk en die oefeningen. Dinsdag ging het al iets beter...wel hoofdpijn. De woensdag echt een rampdag...niet fit zijn. Ahaaa afkicken dus!!! Nu is de challenge afgelopen...ben 2,5 kilo lichter!! Nu dus 6,5 kilo kwijt in totaal. Door alles te vermijden wat slecht voor de mens is voel ik mij lekkerder.

Voor het eerst op een zondag geen opgezette buik meer door de afbakbroodjes...maar ook niet na pasta eten. Gewoon lekkerder in je vel zitten!! In m'n familie komt Coeliaki voor (vader, nichtje, oom en waarschijnlijk hadden een andere oom en m'n oma dit ook) M'n zus is draagster maar heeft het niet...zelf heb ik zoiets van zo'n onderzoek hoeft niet echt want ik heb geen klachten. Maar na deze week zonder gluten e.d weet ik gewoon dat dit beter voor mij is!! Ik zag een groot  Dank je wel tegen Gina die mij en de andere deze mooie inzichten heeft gegeven. Echt ben super blij dat ik dit heb aan gepakt!!! En ik ga door en mij al ingeschreven voor de volgende challenge!! Ook de groep waar ik in zat: dank jullie wel!! Nogmaals dank je wel en dikke kus, Esther!!!

 

Eef Roskam Via social media, vooral door t vele liken van BOAZS posts, ben ik er erg nieuwsgierig geworden.. Wat is dat nou precies, BOAZS ? En wat maakt nou dat mensen in korte tijd zoveel resultaat boeken.. Hoe komt t dat deze mensen zoveel discipline hebben en houden.. Eerst dacht ik, nee, niets voor mij.. Dat biologische gedoe, niets kunnen vinden in de winkel, van die rare dingen eten.. Doe nou maar normaal, dan doe je al gek genoeg... Maar t bleef naar mij roepen.. Wow, die smoothies zien er lekker en vooral gezond uit... Hmm wat minder vetjes en wat meer zelfvertrouwen kan ik ook gebruiken.... Tja eef, dan moet je echt zelf aan de slag... Maar hoe dan? Ik, die totaal niet kan koken, laat staan super foods weet te vinden... Maar ach, ik ben wel in voor n uitdaging en tja 'doe s gek'... 

N uitdaging was t zeker! Maar echt in positieve zin. Als je echt aan de slag wil met je lichaam en weer van je lichaam wil gaan houden of er beter voor wil gaan zorgen is BOAZS n geweldige start! De oefeningen zijn n geweldige uitdaging, t put je uit maar ook weer in positieve zin. De zin in sporten komt weer helemaal terug en t eten erbij laat je beseffen hoe belangrijk t is om je lichaam te koesteren. Alles lijkt gemakkelijker te gaan, mensen zeggen, 'je straalt' en echt niet omdat je kilo's/cm's kwijtraakt maar omdat je van binnen uit straalt en je weer vol energie zit. 

Wil je je lichaam en geest weer vol energie hebben en gaan stralen, laat jezelf uitdagen en doe mee met deze BOAZS summer HITT challenge!

 

Djamida Rahman Ik volg de Body Barre les van Gina en daar was ik al zo positief over en ineens zag ik de challenge voorbij komen op Facebook, ik dacht DOEN! de ideale mogelijkheid om gecoacht te worden! Niet wetende dat ik alles totaal zou omgooien want ja ik dacht 7 dagen hou ik wel vol en als ik met deze challenge een begin kan maken om een mooie platte buik te krijgen nou dan is dat mooi meegenomen. Nooit geweten dat ik buikspieren had  Gina heeft ons 7 dagen lang nog net niet 24 uur gecoacht, geduldig alle vragen beantwoord, streng geweest tegen ons, ons geïnspireerd, gemotiveerd en uiteindelijk de meeste zover gekregen dat zij deze totale nieuwe manier van leven blijven vasthouden! En ow wat voelt het goed als je je lijf ziet veranderen! zoveel meer energie krijgt door haar voedingsadviezen en work outs! En dan niet te vergeten dat we als groep elkaar erdoor heen hebben geholpen! Ik zeg TOP coach! Bedankt Gina!! Ik blijf dit vasthouden! XX

 

Petra Van Deijl Ik ken Gina langer dan vandaag en weet dat zij niet zomaar een challenge neerzet....Nee zij KNALT een challenge eruit! De no nonsense methode, geweldig! 

Ik eet ruim een jaar biologisch maar miste op een gegeven moment een goede en gestructureerde workout. BOAZS combineert super voeding met super workouts en dat zorgt voor super resultaten.

Gun jezelf de BOAZS summer HIIT challenge voor meer power en bewustwording in je lijf en geest!

 

Kelly Gerrits Na een week al zo'n goed resultaat! ik ben er super happy mee Het heeft me echt op weg geholpen om de rest van mijn leven beter in te delen. Ben veel bewuster en let nu beter op wat ik eet. Je bent ontzettend geduldig geweest Gina Doorenbosch en echt respect voor jou! Ook de motivatie vanuit de groep was echt geweldig. Top week!

 

Anita Kiewiet Ik heb ook meegedaan aan de challenge super leuk om mee te doen ik was al bezig met mijn voeding aanpassen en deze challenge heeft mij alleen nog maar meer gemotiveerd om door te gaan op de ingeslagen weg ik voel me fit en vol energie ik zie mijn lichaam echt veranderen echt super iedereen heeft elkaar super geholpen en onze topcoach stond altijd klaar met adviezen en antwoorden op onze vragen echt super bedankt Gina ik blijf doorgaan! Xx

 

Tineke Besse Ik volg Gina's BOAZS nu iets meer dan een jaar. Ik zag een kennis na een tijdje weer optreden met de band en haar lijf was super strak, zij raden mij BOAZS aan. Bij Gina heb ik dan ook de belly challenge gedaan en het was superleuk. Nieuwe ingrediënten ontdekken, sporten en samen dit pad bewandelen en resultaten zien! Om mezelf te blijven optimaliseren, motiveren en een power boost te geven heb ik de HIIT challenge gevolgd. Met het resultaat van 23cm verloren in 2 weken! Gina, je weet iedereen te motiveren en jouw begeleiding is subliem! Thanx 10

 

Gerry Trimpe Ik zocht iets wat mijn hongergevoel zou verminderen. Ik loop een paar keer per week een uur hard en had (ja had) echt mega honger de dagen na een training. De challenge van Gina kwam voorbij en ik dacht, ik probeer het gewoon. Op dag 1 dacht ik, na het lezen van het menu: dit gaat hem vast niet worden.... Toch aan de challenge begonnen en ...... geen honger, taille duidelijk beter zichtbaar en heerlijk eten! Echt de moeite waard om het ook te proberen, samen met Gina! Niet "aan de lijn", maar lekker gezond leven! Het is ook leuk, recepten delen en nieuwe dingen uitproberen! Thanks Gina Doorenbosch!

 

Kelsey de Winkel Wie al het bovenstaande nog niet gelooft moet het zelf ondervinden. Ik dacht ook jaja...zal wel... Nou zeker JA! Het is wennen maar geen straf. Gina heeft verstand van lekker eten en samen met haar coaching (en de andere powervrouwen uit de groep)en oefeningen boek je werkelijk resultaten!! Kan het bijna zelf nog niet geloven...ben zo blij.

 

Lisan Nuijten-Vogelaar Super bedankt voor deze challenge Gina! Zowel voor de inwendige en uitwendige mens was dit een top week! Ik heb ontzettend veel bijgeleerd en ik kan jouw programma erg aanbevolen!

 

Milou Kikalessy-Aler Onwijs bedankt voor de kans om mee te doen aan deze challenge. Het is een absolute aanrader om je leven op deze manier om te gooien. Gina , bedankt voor de afgelopen dagen en de rest van de tijd die nog komen gaat!

 

Cindy Koning Via Facebook zag ik regelmatig informatie van Boazs langskomen. Als scepticus dacht ik in eerste instantie dit is weer de zoveelste site met tips om af te vallen! En die foto's zijn vast allemaal gefotoshopt.  Maar het liet me niet los! Ik zag regelmatig de heerlijke smoothie's en voedings tips voorbij komen en dat sprak mij wel aan. Dus toen ik de kans kreeg om aan de BOAZS summer HITT challenge mee te doen dacht ik waarom niet!! Je krijgt alle informatie die je per dag nodig hebt 

qua workout en een voedingsschema. En een super coach die je helemaal begeleid.En wat 

bleek.... Dit is heel goed te doen en vol te houden! Ik zette zelfs mijn wekker een uur eerder om de oefeningen en doen terwijl ik normaal gesproken echt geen ochtend mens ben! En wat een resultaat...... 14cm kwijt in slechts 2 weken tijd!!!! En een energie dat ik nu heb!!! Ben zo blij met dit resultaat!!

Ik raad iedereen aan om eens mee te doen aan de BOAZS summer HIT challenge en hetzelfde gevoel te ervaren!!

 

Manon Koopman-van Poecke Gina haar bericht van de challenge wilde ik aanpakken om even een buikspierdingetje te doen dacht ik...kijken of me dat lukt dat buikje wat platter te krijgen...maar het was zoveel meer dan dat....daaaaag ritalin...daaaag paracetamol....wat voelt mijn lijf en hoofd zich fijn! we hebben keihard moeten werken en enorm geklaagd op de besloten pagina, maar ook dat motiveerde want iedereen had last, we moesten ontgiften! we moesten die oefeningen in ons systeem krijgen! Maar ik ben meer dan trots dat het lukte met een verbluffend resultaat. en dat alles dankzij deze geweldige methode, Gina staat aan je zijde, sturend, coachend en met zachte dwingende hand je naar je doel te laten knokken. Ik ben dankbaar en vond het super om op deze manier een draai aan mijn leven te geven! Yes we did it! Together!! Nooit verwacht wat dit zou doen, ik ben geen lijner, geen sportieveling en houd enorm van lekker eten en drinken...maar toch...nu 38 jaar, twee kinderen verder zie ik dat mijn lijf aan het veranderen is en dat maakt me niet blij. Dagelijks een gasbuik, veel hoofdpijn en heel veel onrust in mijn kop. Huisarts schrijft ritalin voor, paracetamol is geen probleem, pak dat maar gerust je mag er tot 6 op een dag, gewoon doen als jij op deze manier je dagen kunt doorkomen....

 

Aischa Elbers Thanks voor het geven van handvaten waar ik mee verder kan! Ik ging in een week tijd van dagelijks buikpijn en een opgezette buik, naar een platte buik...en belangrijker nog: naar een klachtenvrij 'bestaan'. Ik ben geschrokken van het afkicken van suiker, wat dat met je doet! Bizar om te weten wat een addicts we zijn met zijn allen. Bizar om te weten dat bijna iedereen zijn/haar lijf volpropt met chemische troep. Na dagen van algehele malaise, heb ik aan den lijve ondervonden dat suiker een drug is! Gina, bedankt voor je werk, voor je tips en adviezen! Ik heb nu inzicht in eten en weet wat mijn lijf wel en niet kan hebben!

 

Esther Schouten Ik heb ook meegedaan en het is echt geweldig om te zien en te voelen !! En dat in 7 dgn en ik ga zeker ermee door! Het heeft echt veel verandert in mijn leven ... En wat voel ik me goed en super fit thanks lieve Gina Doorenbosch je bent een kanjer dikke kus voor jou xx

 

Sanne van der Schoot Super blij met deze challenge vanaf februari bezig met bewust en zoveel mogelijk onverpakt eten. Deze challenge was een top aanvulling zoveel nieuws geleerd. Ik voel me echt een ander mens. 8 maanden geleden woog ik 25+ kilo. Ik ben toen bevallen van onze tweede zoon. Nu dankzij de challenge pas ik mijn oude kleren weer en ben ik -22 kilo kwijt!! Gina bedankt voor de tips, recepten en goede begeleiding. Ook voor de deelnemers voor het steunen van elkaar!! YES WE DID IT!!!

 

Sandra van Akelijen Ik heb een besluit genomen om gezond verder in het leven te gaan... Dus met hulp van Gina Doorenbosch en BOAZS ben ik aardig op weg. Ik heb meegedaan aan de 7 day Belly challenge, wat ik voel en zie al na deze week .... Maak me echt gelukkig en dat gevoel wil ik blijven houden . Als je aan de schema hou wat je krijg ... Zie je na de 6e dag al verschil ... Zoizo#voel je het . Mijn lichaam is gelukkig ik ben gelukkig!....Dank je wel Gina BOAZS voor alle geduld tips en uitleg ... Dikke kus

 

Tara Out Naaaaaaaah dacht ik toen ik de challenge las.... Das niet reëel in 1 week, dat kan natuurlijk nooit. Maar na allerlei dingen geprobeerd te hebben zonder resultaat, hoopte ik stiekem.....en wat is een week, slechter kon mijn lijf er niet van worden. Maar startte wel met gedachte: ja euh, ik ga natuurlijk niet nooit meer dit of dat eten! 

Op discipline begonnen en met elke dag dat ik het volhield, was het stom om te zondigen met hetgeen ik er al voor over had gehad. Stimulans en het doen met elkaar helpt, terwijl ik normaal helemaal niet hou om met een clubje iets te ondernemen! En zeker niet op social media. Maar een gesloten groep en dus privacy is een fijne garantie. Gina is een kanjer van een coach. Positief, steunend en een enorme stimulator met veel kennis en zij heeft afgelopen week heel veel tijd gestoken in allerlei tips, adviezen, informatie en aanmoediging! 

Mij heeft deze week ruim 6cm buikomvang minder opgeleverd en zo'n 5kg minder op de weegschaal! 

Dat had ik kul gevonden als iemand dat van tevoren tegen mij gezegd zou hebben, want ik val niet makkelijk af is mijn jarenlange ervaring. Gestimuleerd door deze challenge zet ik door qua gezond eten/drinken/sporten en zorgen voor mijn lichaam.  Gina, ik vind het een super initiatief! Ik zou zeggen people: DOEN!

 

Cindy Lokerse Ik ben ook heel blij met de 2kg die ik kwijt ben! Als extreem slechte eter heb ik me eerlijk gezegd niet helemaal aan het voedingsadvies gehouden omdat ik ook nog eens een moeilijke eter ben. Wel heb ik er verschillende dingen uitgepikt en gezond gegeten, liters water gedronken en de buikspieroefeningen gedaan. Echt leuk om te zien dat iedereen elkaar zo steunt en Gina die geduldig alle vragen heeft beantwoord die iedereen op haar heeft af gevuurd. Wat een geduld heb jij en onvermoeibaar! Super bedankt allemaal, dit is iets wat zelfs ik kan volhouden.

 

Petra Westerbeke-vd Dries Ook ik heb meegedaan met de challenge.. Dacht baat t niet schaden doet t zowiezo niet! Duidelijk centimeters kwijt en ook wat kilo's  Tis wennen maar absoluut goed vol te houden! Gina ! Thanks voor deze kans!   Waar ik ook achter ben.. Mn huid is veel gezonder, had last van soort eczeem... Weg!!! X

 

Jacky Burke Zonder Gina was het me niet gelukt... Ben bewuster van alles als ooit!!! Dit is wat ik nodig had-heb. Heel veel bedankjes voor de coach... 

 

Joyce Fijnaut Na lang wikken en wegen de stap gemaakt en mezelf ingeschreven voor de belly challange. Na menige mislukte afslank pogingen met de welbekende jojo effecten, zal het dan dit keer wel wat doen? Kan ik dit eigenlijk wel? Hou ik dit wel vol? Tijdens het begin van de challenge dus grote twijfel, er was nog niets te zien. Het enige wat wel duidelijk aanwezig was, waren hevige hoofdpijnen, maar dankzij je mede challengers en Gina werd je ook daar doorheen gesleept. Ongelooflijk wat al die koffie, E-nummers en suikers met je lichaam doen! En wat voor effect het heeft als je lichaam het niet meer krijgt. Dit in combinatie met de steeds heftiger wordende buikspieroefeningen maakt echt dat je al verschil ziet in een week tijd. De rolletjes gaan verdwijnen en je taille komt weer in zicht. Natuurlijk ben je er na een week nog niet, maar deze week was zo hoopgevend, je merkt en ziet verschil, genoeg voor mij om door te blijven gaan. Dit is geen dieet, maar een aanpassing in je levensstijl. Voor alle twijfelkonten onder ons, GO FOR IT.Gina Doorenbosch you rock!! Dikke XXX

 

Paula Turberville Ontzettend veel info, veel geleerd van Gina Doorenbosch maar ook van elkaar! Spieren gevoeld die ik niet eens wist dat ik ze had! Bewuster eten en bewegen, zuiniger omgaan met wat je in je lijf stopt. Bedankt voor alle steun en aanmoediging!!! Nu veranderingen doorvoeren en vasthouden 

 

Martin En Esther Goedhart-Loderus In het verleden bijna alles al eens uitgeprobeerd van dieetpillen tot Weight Watchers....en nog veel meer. Het hielp in het begin totdat ik er mee stopte. Jojoën is mijn werkwoord  Dit helpt mij echt. Een andere levensstijl.... Dit was mijn 2de challenge...minder zwaar als de 1ste. Tussen de 1ste en de 2de ben ik door gegaan met de oefeningen en het weg laten van lactose, suiker en gluten. Ben absoluut geen heilige, ben al (stom genoeg) meerdere keren de fout in gegaan. De verleiding was te groot...maar owhhhh wat had ik dan weer spijt!! Last van m'n darmen, opgeblazen gevoel en een energielevel van 0,0!! Deze stijl bevalt mij goed...back to basic met het eten!! Dit is en blijft m'n nieuwe levensstijl. Inmiddels bijna 9 kilo kwijt en een hoop centimeters. Krijg weer een taille, m'n broeken zitten losser. Maar het belangrijkste meer energie!!! Dankzij beide groepen en vooral door Gina Doorenbosch is dit goed te doen...zelfs voor mij  Wat ik ook leuk vond/vindt is dat door mijn enthousiasme een aantal collega's/vrienden van FB en m'n schoonzusje mee hebben gedaan. Nogmaals dank jullie wel en Gina keep on the good work en spread the word  Xx

 

Lisan Nuijten-Vogelaar Super week gehad Veel geleerd over voeding en alles Begeleiding van onze super coach Gina en de andere deelnemers was ook helemaal top Ik zeg doen!!!

 

Andrea Fagundez Ik dacht ik probeer het en zie wat er gebeurt. Iets te verliezen had ik toch niet. Maar na 1 week heb ik wel een hoop van wat er niet hoort te zitten verloren. Eindelijk weer mijn taille zichtbaar en lekker in mijn vel zitten. Bedankt voor je steun, begrip en motivatie Gina Doorenbosch. Ik ga dit zeker voortzetten!

 

Soumya van der Waal Dit werkt ook goed voor mij gestimuleerd worden door Gina Doorenbosch en onze groep elkaar oppeppen! Dit was nog maar een wk wat van weken of maanden op deze tour door gaan! Gina bedankt

 

Nathalie van der Horst Het leek mij onmogelijk om zoveel te bereiken in 1 week, dus ging ik de challenge aan, en wauw wat een verschil in 1 week! Helemaal blij met deze kans, en we gaan na deze week gewoon nog even door! Kiss my ABS!

 

Bianca De Reuver Ik kan uit ervaring zeggen dat dit echt effect heeft. Heb het als zeer positief ervaren. Ook erg leerzaam geweest.

 

Joyce Verschuren Ik was vooral benieuwd. Ik heb er erg veel van geleerd en je kunt het resultaat nog zien ook. Dank je wel Gina Doorenbosch.

 

Vivian Simons ben helemaal omgeslagen en heb meer zelfvertrouwen gekregen was eerst echt wennen maar eenmaal begonnen eraan valt het reuze mee dank je wel Gina Doorenbosch xxx

 

Linda Ruijs Nooit gelooft dat je in 1 week zoveel kunt bereiken; fitter, gezonder, slanker! Maar het kan echt! Gina Doorenbosch bedankt voor al je coaching, adviezen en motiverende woorden! Iedereen uit de groep bedankt voor alle leuke en inspirerende berichten! Trots op iedereen!

 

Marion Meerman Na vele diëten verder er van overtuigd dat het roer om moet. Met een beetje veel van Gina, tips en trucs en oefeningen, zeker ook een beetje van me zelf ga ik er helemaal voor.

 

Yamina Bajja Na een paar x wat voorbij te zien hebben komen op de pagina van BOASZ over de Bellychallenge 1, dacht ik: dat wil ik ook! De Bellychallenge 2 heeft mij best wel wat opgeleverd, energie, strakkere lijnen en nog meer bewust zijn van wat je eet! De begeleiding van Gina is super! Als je nog twijfelt om mee te doen, gewoon doen, het is een cadeautje voor jezelf waar je heel lang wat aan hebt!

 

Kim Adriaanse Wat kilo's kwijt, huid beter en minder putjes ! Nooit gedacht dat ik zonder koffie en brood kon maar ging eigenlijk goed! Heerlijke maaltjes en salades en een mind set! Puur het eten en de verse producten waar het hier om gaat! Ik ga hier mee verder en januari ga ik ff wat harder knallen! Gina thanx voor de support 

 

Mascha Boom Ik dacht toen ik me opgaf: ' hier gaat veel tijd in zitten en ik heb het al zo druk'! Maar niets is minder waar! In een handomdraai maakte ik de meest heerlijke recepten, deed ik trouw mijn oefeningen en kreeg ik super veel leuke tips en coaching! Mijn energielevel is gestegen, ik zit lekkerder in mijn vel, kortom: ik kan het iedereen aanraden! En ik blijf zeker doorgaan. Enorm bedankt Gina Doorenbosch! Op naar de booty challenge

 

Mirjam van Dijk Wat een heerlijke week was het, je voelt gewoon dat je lijf er blij van wordt. Het eten was heerlijk, zonder al te veel moeite een duidelijk blijer en gezonder lijf!!! DankjewelGina en BOAZS

 

Mandy Klippel van der Velden Na jaren met klachten van pds rond te lopen na deze twee weken pijn vrij. Wat een verademing en wat een bevestiging dat puur eten goed doet! Door de oefeningen, het eten en de steun krijg je een boost van energie. Aantal kilo's kwijt, fit, boost van zelfvertrouwen, wat wil je nog meer. Gina bedankt en ga je bij iedereen aanraden!

 

Martin En Esther Goedhart-Loderus Ook weer mee gedaan. Wel afgevallen maar of de omvang minder is....daar heb ik m'n twijfels over. Had ook moeite met de oefeningen...om te doen dan. Weinig energie...maar er gebeurt zoveel in m'n lijf. Vooral geestelijk....loop tegen verschillende dingen aan. Het lijkt wel of ik "geestelijk" ook aan het veranderen ben. Dat is weer een mooi onderwerp voor een Blog 

Zelfs uiteten ging goed tijdens deze Challenge...bewuste keuzes gemaakt. Naar de ingrediënten gevraagd. Salade zonder dressing en een gezond toetje gekregen!!!

Dank je wel Gina Doorenbosch voor deze Challenge weer!!!

 

Jill Guus Yes hier reageren gaat wel . Maar ik vond het super om te doen! Ben me zeker meer bewust van gezonde voeding en ga suiker nu angstvallig uit de weg, ik ben in 'nieuwe' winkels' geweest en heb simpel maar lekker gekookt deze week. Zo heerlijk om te weten welke combi's je kan maken die ook nog eens lekker zijn en zonder dat er een vette saus of dressing aan te pas hoeft te komen. En de oefeningen, die hou ik er in! Mijn dochter (van 8 maanden) vond het geweldig dat mijn maar hoofd heen en weer ging en dat ik daarbij lag te puffen en te tellen . Verder ook nog eens 1 kilo kwijt en wat omvang van mijn buik weg! Op naar een gezonde lifestyle en mijn lijntje van 5 jaar geleden . Nu nog een boek van Gina en we hebben een mooi naslagwerk  #hint #hint

 

Lisan Nuijten-Vogelaar Gina dank je wel weer voor een challenge week Super de recepten en oefeningen die je geeft En de daarbij horende uitleg ook mbt de hormoonfactor Heel duidelijk en helder allemaal Ik sluit me aan bij de andere dames Het lijf vindt dit zooooo lekker Dank je wel weer Wie durft de volgende challenge aan?

 

Nadia Ploegaert Bedankt Gina! Ondanks het weglaten van lactose uit m'n voeding (lactose intolerantie ) nog steeds vaak buikpijn en andere klachten.

Had zelf al het idee dat ik een soort reactie had op gluten, maar geen idee hoe ik dat moest vervangen in m'n voedingsschema en dan toch al het nodige binnen krijgen.

Voor mij de reden om de challenge aan te gaan en te zien wat voor effect het zou hebben op m'n lijf.

Wat voel ik me goed! Geen buikpijn, betere nacht rust, energie. 

Maar nu ik de voor en na foto's zie helemaal blij. Wat een verschil ! Ik voel me goed en m'n lijf ziet er beter uit , kleding zit weer goed.

Bedankt en ik ga zeker door met deze manier van eten, die nog veel lekkerder is ook ! 

Op naar de booty challenge , want ook je oefeningen zijn erg effectief!!

 

Fioon Van Rompaey-Baan Pittige challenge, echt het omgooien van je levensstijl en bewust gaan eten! Echt een uitdaging geweest doordat ik er een behoorlijk wisselende energielevel van kreeg. Oefeningen waren pittig maar wat wil je na al die jaren  al bij al een lekkere uitdaging waar ik veel van heb geleerd maar ook van heb genoten! Veel bewuster van wat ik doe en wat ik eet!

 

Alida Goudswaard was echt een top week! ene keer ging het makkelijker dan de andere keer , maar heb elke dag volgehouden en voel me nu een stuk fitter en beter. dronk altijd koffie en nu niet meer haha snap niet hoe dat kan! water is gewoon lekker geworden voor mij  heb veel over voeding geleerd en mijn mind set is compleet anders geworden. super bedankt Gina!!!

 

Monica Pouwer Ik ben blij dat ik heb meegedaan! Ook mijn buik en darmen zijn heel blij. Vaak had ik na het eten last van een opgezette buik terwijl ik dacht toch goed met eten bezig te zijn. At voornamelijk koolhydraatarm en suikerarm. Maar nu na deze week voel ik me echt super! Veel energie, 4!kg kwijt in 2 weken, betere huid. Lekker eten mmmmmm. Afijn helemaal happy. Heb me gelijk opgegeven voor de follow up om de boazs wijze door te zetten. Ben blij dat ik op jouw fbsite terecht ben bekomen. Thnx Gina Doorenbosch 

 

Lynn Barkmeyer Hoi Gina!  Hele positieve ervaring van mijn kant! Een hele omschakeling van 'anders 'eten voor mij. Ik liep er sowieso al een tijdje met het idee om gluten en tarwe vrij te eten. Ik vind het alternatief ervan net zo lekker. Ik ben ook niet zo'n creatieve kokkin, bijna alles kwam uit een potje, blik of flesje alles het liefst kant en klaar. En nu hebben mijn kinderen van alle lunch maaltijden ook genoten en we willen nooit meer witte slasaus méér. Ik dronk altijd al jaren genoeg kruidenthee per dag en cafeïne en alcohol raak ik nooit aan. Ik heb me grotendeels gehouden aan de menu's en de oefeningen waarbij je je armen moest gebruiken heb ik op een laag pitje gedaan, (Wilde niet teveel druk zetten op mijn zere / zeurderige linkse tennisarm) Ik heb voor mijn gezin s'avonds apart gekookt en zelfs ook een appeltaart gebakken en niks van geproefd.  Ik voelde me met de dag lichter worden en dacht maar aan 1 ding: het moet me een keer lukken! Al bij al een geweldige ervaring dat ik niet had willen missen. 

Al twee weken vol met energie en nooit opvallend moe geweest .Alle buikspierpijn en nek pijn was na drie dagen over.  Het ga je goed Gina!

 

Anita Kiewiet Ook ik heb weer mee gedaan wat is het toch heerlijk om zo bewust te zijn/worden van gezond en lekker eten ik had wel meer moeite met de oefeningen door rug klachten maar wat ik kon doen heb ik gedaan ik voel me er super goed bij en ja ik blijf doorgaan gina dank je wel weer ik vind de challenge top!

 

Mascha Boom Voor mij de 2e challenge. Vorig jaar ook meegedaan. In de december maand bedacht dat ik per 01 januari ( cliché ) wilde stoppen met roken. Mijzelf daarom alvast ter motivatie én beloning een BOAZ 7 day belly challenge cadeau gedaan! Niet om af te vallen maar om me weer energiek en lekker in m'n vel te voelen. En dat is wederom gelukt! Meer energie, fitter en heerlijke recepten heb ik er aan over gehouden. Bewust eten én lekker! Gina bedankt weer voor de inspiratie, & motivatie !