(Licht)code ART

Mijn codes en (Licht)code ART. 

 

Door het doorkrijgen van de codes herinnerde ik mij op een zeer diep niveau mijn andere delen (wat vele vorige levens noemen) op Aarde,  als ook mijn kosmische afkomst. Althans, hoe ver kan ik terug? 

Ik begon met het maken van (licht)code ART; een persoonlijke lichtprent. Ik stemde me af op een persoon en kon dan als het ware reizen door zijn/haar universele systeem en dit vastleggen in lichttaal.

 

De codes die ik doorkrijg en teken zijn codes die resoneren met de (licht)codes in jouw lichtveld. 

Doordat ze met elkaar resoneren worden ze als het ware van het slot gedraaid en is er een portaal dat zich opent. Dat portaal leid je naar informatie die met die frequentie is verbonden. Dat kan het herINNeren zijn van kosmisch DNA of kosmisch herkomst, maar ook kennis van andere sterrenstelsels en/of planeten. 

 

Ook kunnen de lichtcodes een bepaalde transformatie in gang zetten. Bijvoorbeeld het vergroten of verruimen van jouw bewustZijn of het oplossen van lichamelucke blokkades.

Inmiddels heb ik dus meerdere vormen van het overbrengen van lichttaal tot mijn beschikking. Ik zie het als een grote verantwoordeluckheid om de (licht)codes met liefde en een zuivere intentie in de wereld te zetten, het kan zoveel voor iemand betekenen, het kan letterluck je aardse leven veranderen. Ik voel het daarom als een verrijking dat ik deze prachtige tool kan toepassen in mijn werk.

 

Lichttaal is codering, je brengt een permanente verandering aan in het lichtveld van de ander en die verantwoordeluckheid voel ik enorm. 

Uiteraard met het hoogste goed in gedachten en als intentie, maar als je de ander niet kunt uitleggen wat je doet en welke code er is geactiveerd dan kan het zijn dat de ander een vermogen heeft ontvangen waarover hij/zij nog geen beheersing heeft en het dus ook nog niet kan inzetten.

 

Daarnaast hoef je lichttaal natuurlijk in principe niet echt te vertalen, omdat je er dan weer een verplaatsing is naar het hoofd, maar toch kan het helpen de lichttaal boodschap concreet te maken en in het bewuste te brengen. Voor het logische denkproces kan dit fijn zijn. 

Daarnaast is het effect van lichttaal echt aanwezig en heeft het gevolgen voor je leven, dus ook voor dat stuk integratie voelt het waardevol om hierin te kunnen begeleiden.


Diepere BewustZIJN ART

 

Zonder uitleg en wordt aangetekend verstuurd.

 

Ik ben zo ongeveer 4 á 6 uur bezig met een ART. 

Ik heb je naam, je geboortedatum, geboorteplaats, geboortetijd en een foto nodig. 

 

*Het is op het moment zo bijzonder druk, houdt rekening met een levertijd van 9 weken.

€ 55,00


(licht) code ART

 

Jouw blauwdruk/gouddruk.

Met uitleg en wordt aangetekend verstuurd.

 

Ik ben zo ongeveer 6 á 8 uur bezig met een tekening. 

Ik heb je naam, je geboortedatum, geboorteplaats, geboortetijd en een foto nodig. 

 

*Het is op het moment zo bijzonder druk, houdt rekening met een levertijd van 9 weken.

€ 120,00


Praktische info

Ik stem af op de persoon en krijg zijn of haar Diepere Zelf te zien. Dat hoeft niet altijd fysiek mooi te zijn als ik naar mijn Diepere Zelf kijk 🤗

 

 

Ik begrijp heel goed dat jij je Diepere Zelf wilt ontmoeten. Er zit in de ART ook altijd zo’n mooie energie. Ik heb vele mensen mogen helpen en dat is wat ik het liefst doe, mensen helpen groeien. 

 

Overige intuïtieve Art zijn te verkrijgen via www.tantelien.website

 

*Het is op het moment zo bijzonder druk, houdt rekening met een levertijd van 9 weken.