Quantum APK

Het totaal pakket van BOAZS waarin mind, body en spirit samen komen.

 

In de ochtend starten we met uitleg over de hormoonhuishouding, lymfe, meridianen en je bloedsuikerspiegel. We gaan bespreken welke voedingsstoffen beter zijn voor de biologie van het aardse mens. Tevens zullen we de intoleranties onder de loep nemen. Maar ook welke supplementen en kruiden jou kunnen genezen of helpen te voorkomen. Bij het innerluck wezen hoort ook een buitenkantje en deze zullen we voorzien met de juiste hygiëne verzorging. Je leert de alternatieven op het gebied van innerlucke gezondheid en uiterlucke verzorging

 

Na de bewustwording van het aardse lichaam gaan we door naar je koppie.

Ik zal je helpen bewust te worden van jouw denken (mind/geest/hersenen):

Je leert de valkuilen te zien en waarom je steeds weer in dezelfde patronen terug valt

Daarmee kunnen we de Bach bloesem remedies niet uitsluiten. Ze helpen om persoonlucke geestelucke en emotionele problematiek sneller op te lossen

 

In de middag bespreken we het hele spectrum.

We gaan gebruik maken van de natuur, haar kristallen, oliën en kruiden.

Je zal leren over zelf-healing vanuit de Quantum, jeZelf te beschermen, soundhealing met behulp van klankschalen en stemvorken, hoe je kan manifesteren, dat woorden krachten zijn. Hoe jouw DNA tot het volledige potentieel kan komen. Alles vanuit je harts-weten en jouw creativiteit. 

 

Je leert in één dag de eerste stappen te zetten als een ware Alchemist met kennis vanuit Hyperbornea, Atlantis, Lumurië en Avalon. Samen met de drakenenergie en mijn alchemistische kennis uit de Elohim velden, zal jij een fantastische dag beleven en vol energie je eerste stappen zetten in volle bewustZijn.

 

Je krijgt een uitgebreid naslagwerk mee, zodat je op het gemakje alle informatie kan teruglezen en de mogelijkheid om je vragen te stellen via Telegram of SMS. 


Quantum APK

 

totaalpakket in één dag van 09.30 tot 16.00 uur

 

Kruiden thee, koffie en gezonds lekkers zijn inbegrepen, graag zelf een verantwoorde lunch meenemen.

€ 555,00

€ 499,00


Praktische info

Mensen komen uit alle windstreken voor een Quantum APK, uit binnen- en buitenland.

Zeeland is erg mooi en aan te raden en vanaf het station is het maar vijf minuutjes lopen.

 

Toch liever overnachten in het mooie Middelburg zodat je voldoende kan uitrusten voor en/of na de workshop? Ik kan je niets adviseren, maar wel doorlinken naar de leukste B&B's, klik hier.