Quantum healer workshop

In alle eerdere tijdperiodes en tijdlijnen is het ultieme geheim van de ALchemistische Kracht en potentie van ons HARTweten verborgen gebleven. Zo ligt er in ons bekken de sacrale plaats voor onze totale potentie aan scheppingskracht, levensenergie, onvoorwaardelucke Liefde en de hoogste vorm van eenheid en seksualiteit. Het is de poort van de geboorte van de nieuwe Mens, van onze krachten, onvoorwaardelucke Liefde en goedheid. Het portaal dat ons leidt naar de totale eenheid in relaties waarvan we diep van binnen kennis hebben. In ons sacraal bevindt zich de perfecte vereniging van het mannelucke en vrouwelucke, van het vurige Leven en onze creatiekracht!

 

De Quantum geeft een natuurgeneeswijze. Dat betekent dat de energie op alle holistische niveaus doorwerkt: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch. BOAZS biedt de Quantum healer workshop aan:

In deze workshop wordt de energie steeds sterker en leer je op steeds dieper niveau behandelen.

 

Door de Quantum energie kom je weer volledig in contact met je kern, je essentie, met wie je werkeluck bent. Je kunt anderen meenemen in dit proces doordat je Quantum healer bent, maar uiteraard kan je ook jeZelf behandelen.

 

Voor mensen die al werken als therapeut of coach betekent dat, dat je sessies nog effectiever kunnen worden.

Quantum healer is een hele mooie toevoeging voor jezelf als persoon, maar ook voor jou als therapeut.

 

Het healen vanuit de Quantum brengt je als energiewerker en gevoelig mens Bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Bescherming tegen de Duistere Aloude. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. In jou liggen diepere karchten. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en totale bescherming in al je lagen; kortom levensgeluk! Vanuit je Energie-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen en readen. Je ontwikkelt vertrouwen in portalen openen, lezen en beschermen en dat alles vanuit de oneidige goddelucke Quantum-Stroom. Je leert mee te surfen op de energie.


Quantum healer workshop

 

Van 09.30 tot 16.00 uur.

 

kruidenthee, koffie en gezond lekkers inbegrepen, verantwoorde lunch aub zelf meenemen.

€ 299,00