Ꮆ丨几卂’s mijmering: Quantum Healing


Hoe werkt dat dan zo’n Quantum Healing? Wat doe jij dan precies? Zo veel vragen dat ik besloten heb om er een mijmering aan te wijden. 

 

Ten eerste werk ik met energie. Energie is altijd voor handen. Ik stem mij af op de juiste energie die bepalend is voor wat mijn cliënt wilt. 

 Door de afstemming voel, hoor én zie ik, waar de energie bij mijn cliënt stagneert. Ik voel, hoor en zie waar er energie is wat niet bij mijn cliënt hoort. 

 

Ik geleid energie naar de juiste plek en verwijder de energie naar een plaats waar ik het verder transformeer naar iets positiefs. 

Ik kan de negatieve energie verwijderen, maar als ik er verder niets mee doet, blijft het negatieve energie. De energie zal getransformeerd moeten worden om getransporteerd te worden.  

 

Daarnaast maak ik gebruik van geluidsgolven van mijn klankschalen en stemvorken in verschillende frequenties. Maar ik gebruik ook de vibratie van edelstenen. De trillingen blijven bijzonder effectief. 

Met essentiële oliën kom ik direct in het limbisch systeem van de hersenen. 

 

Je kunt een Quantum Healing zien als het repareren van een radio of het programmeren van de zenders op de tv. Je zou het kunnen zien als het equivalent van het schoonmaken van de schakelaars, het aansluiten van de draden, het vinden van de juiste kanalen en het programmeren van de zenders. 

Als iemand dan een radiozender wil beluisteren, hoeft diegene alleen de radio aan te zetten, een radiokanaal te kiezen en het volume aan te passen. 

 

Net zo bij een Quantum Healing: ik hoef alleen maar mijn handen, stemvorken of stenen op bepaalde plaatsen neer te leggen en aan de healing-energie te denken en het stroomt vanzelf naar de bewuste plek toe.

Met mijn liefdevolle en zuivere intentie en al voor de Quantum Healing bedankt te hebben voor de uitkomst, is er altijd, zonder uitzonderingen, het resultaat waar mijn cliënt om gevraagd heeft. 

 

Ik heb de meest bijzondere ervaringen meegekregen van verschillende cliënten. En ook ik sta er keer op keer verstelt van hoe de Quantum ons gunstig is en hoe oneindig de Bron is. 

 

Is het dan een kunstje wat ik geleerd hebt? Afgezien van een gedegen opleiding Fonoforese voor mijn stemvorken, is het geen kunstje wat je aanleert. Het is iets wat in mij zit. Al van kleins af aan. 

Het zit ook in jou! Als er bij jou op de juiste ‘knoppen’ wordt geduwd, kan jij net als ik, jezelf helen. De Quantum is er, jij bent energie en je hebt handen. 

 

Jij hebt meer krachten dan je denkt. Voel maar eens. 

 

In lack'ech © Ꮆ丨几卂

@Ginas_codes