Wat is Quantum Healing?

 Met de Quantum Healing werk ik met het Quantum-energielichaam van het individu. 

Dit is ook bekend als het spirituele lichaam, energieveld, omgekeerd veld van een persoon. Je kunt het veld niet fysiek zien, maar het is in en rondom het individu. Alleen omdat het niet met onze fysieke ogen kan worden gezien, betekent niet dat het niet bestaat. 

 

Hetzelfde geldt voor elektriciteit, magnetisme, radiogolven en lucht. We kunnen lucht niet zien, maar elke ademtocht bewijst dat het er is. We kunnen elektriciteit niet zien, maar zonder elektriciteit zou je dit nu niet lezen.

Het energieveld rond ieder van ons bestaat uit elektromagnetische frequenties, ook bekend als codes, gewoonten, overtuigingen of programma's. 

 

We verzamelen en manipuleren deze frequenties al ons hele leven, maar het meeste werk is al gedaan voordat we zeven jaar oud waren.

De geluids- en lichtfrequenties die rond onze subtiele energielichamen stromen, dragen informatie over. Informatie tussen verschillende delen van ons eigen lichaamssysteem en informatie van en naar de grotere omgeving die wij kennen als de kosmos. 

Daarom worden we beïnvloed door de energie op een plaats. Het is hoe deja-vu gebeurt en ook hoe we synchroniciteiten ervaren.

 

Wanneer er een onevenwichtigheid, disharmonie, ziekte of onwelzijn in het lichaam is, is het in dit veld dat we zoeken naar de onderliggende oorzaak. 

Door gebruik te maken van de kracht van intentie, aandacht en de superkracht van onvoorwaardelucke liefde, is een Facilitator in staat om deze informatiestroom te lezen en bij te sturen wanneer een onbalans in het subtiele energielichaam wordt gevonden.

Dan kunnen de kosmische helende lichtfrequenties worden gericht en bedoeld in het lichaam van de cliënt voor snelle en kwantum verschuivingen in bewustzijn. 

 

Deze hoog vibrerende EMF codes herprogrammeren dan letterluck het lichaam uit zijn staat van dis-ease en zuiveren, energetiseren, verheffen en bekrachtigen. 

Hierdoor kan de menselucke supercomputer op een natuurlucke  manier genezen op een diep niveau en het evenwicht herstellen op spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek niveau.

 


Je Quantum energielichaam is speciaal. Echt bijzonder.

Een wonder in feite.

 

De hele tijd leest het, verwerkt het en geeft het informatie door aan andere delen van je lichaam. Het weet wanneer iets geblokkeerd is, niet stroomt, uit balans is en niet in harmonie. Het zal met je communiceren via een willekeurig aantal van de triljoenen cellen in je lichaam. Elke cel is een zender en ontvanger van informatie via deze elektrische signalen.

 

Deze communicatie kan tot ons komen via gevoelens, dromen, boodschappen van dierbaren, lichamelijke gewaarwordingen of een zacht gefluister. Als we de tijd nemen om te luisteren en de vele boodschappen die we ontvangen te observeren, kunnen we de nodige actie ondernemen in onze woorden, gedachten en daden om ons lichaam weer in balans te brengen.

 

Doen we dat echter niet, dan zullen de boodschappen doorgaan en geleideluck aan steeds luider en luider worden. Dit kan de vorm aannemen van meer fysieke pijn, of meer emotionele stress die in ons leven wordt getrokken, of meer disharmonische situaties en ervaringen.

Deze lichaamsboodschappen zijn als kleine elektromagneetjes die meer dingen zullen magnetiseren op dezelfde frequentie als de onevenwichtigheid. 

 

Dit kan zijn in de vorm van verlangens, impulsen, verslavingen, relaties, banen, vrienden en situaties. Dit is waar de uitdrukking "wat je weerstaat, blijft bestaan" vandaan komt. Anders gezegd, dit is je ongelooflucke lichaam dat de wet van aantrekking en de wet van resonantie gebruikt om datgene naar je toe te trekken wat genezing nodig heeft in je leven. Hoe vreemd het ook mag zijn, we zijn ontworpen om onszelf te helen, we zijn niet bedoeld om te lijden en te worstelen.  We zijn ontworpen als het perfecte goddelucke vaartuig om te gedijen in de natuurlucke staat van liefde die we zijn, in onze unieke expressie.

 

En dit is waar de BOAZS Quantum Healing het perfecte krachtige antwoord is. Het lezen van de met informatie gevulde elektrische impulsen van het lichaam en het nemen van de nodige actie is de kern van deze healing modaliteit en je verheffen tot je beste versie ooit is het ultieme doel. 

 

Note:

Ik adviseer wel bij dringende vragen, trauma's, implants, e.d. een los consult erbij te nemen, zodat er direct tijdens de QH erop ingespeeld kan worden.


Quantum healing

 

Ongeveer 1 tot 1.5 uur.

€ 111,00


Praktische info

De Quantum Healing duurt vaak een uur of langer. Je mag je lekker zittende kleding aanhouden terwijl je op de behandeltafel ligt met een dekentje over je heen in de serene sfeer van de praktijk van BOAZS.

 

BOAZS past de Quantum Healing los toe, maar ook in het totaalpakket van de Quantum healthy life.

 

*Op het moment is er een wachtlijst, maar ik doe er alles aan om jou zsm te helpen.