Cliënt en deelnemer challenges en PT.

Esmee: Doordat mijn dochter een intolerantie bleek te hebben voor gluten en lactose was ik op zoek naar alternatieven en zo kwam ik bij BOAZS terecht. Tja, ze postte wel elke woensdag iets voor kinderen, maar dat vond ik nog te weinig om deze levensstijl eigen te maken en om mijn dochter een onbezorgd eetpatroon te geven.

 Toen de Belly challenge opeens voorbij kwam en er ook geadverteerd werd dat er een dagelijks voedingsschema van ontbijt tot diner zou zijn, ging ik er voor. En inderdaad nog steeds voor mijn dochter. Ik deed braaf mee en werd wijzer en kreeg bewustwording van voeding.

 Met mijn before- and afterphoto was ik dan ook wel blij, maar ik was toch al slank en vond het niet nodig en was de insteek nog steeds om mijn 4 jarige dochter te helpen. Het toeval was dat BOAZS’ Gina zoon Boaz bij mijn dochter in de klas zat. Zo grappig dat zij niet eens wist dat ik meedeed aan de BOAZS Belly challenge en daarna aan de Follow up challenge, totdat ik haar enige tijd later aansprak en we geregeld in dezelfde winkels kwamen die de BOAZS pagina adviseerde.

 

Haar Body Barre groepslessen volgde ik ondertussen. Het was voor het eerst dat ik effect had en zo snel en dat ik een groepsles ook nog leuk vond. De combinatie hard werken en op het einde van de les een begeleidende meditatie, vond ik heerlijk.

 

Maar zoals ik eerder aangaf BOAZS draaide om mijn dochter en niet om mezelf. Maar ook ik raakte bevangen met BOAZS en besloot weer om met een challenge mee te doen. Mijn energieniveau was op dat moment ook erg laag en werd steeds moeier en moeier.

 

De tweede Belly challenge werd echt een uitdaging omdat ik het voor mezelf deed en het effect zo verslavend werkte, wilde ik meer. Ik vroeg Gina om mij persoonlijk te begeleiden (PT) met zowel voeding als met sporten. Als extra stok achter de deur wilde ik een fotoreportage om mijn behaalde doelen vast te leggen. Dat gaf mij wel extra druk, maar ik was super gemotiveerd.

 

6 dagen in de week met een schema op mijn lijf gemaakt en met de aanpassingen van BOAZS zou ik in 14 dagen tijd klaar moeten zijn voor mijn fotoreportage. WOW! Zou het? Maar naarmate de dagen voorbij gingen en Gina mij trouw elke dag trainde en coachte kwamen de resultaten snel in zicht. Mijn huid veranderde van een geïrriteerde onregelmatige huid naar een zachte en rustige huid met een gezonde kleur. Mijn buik, en ik geef toe, ik ben slank van nature, werd nu toch echt platter, zag zelfs mijn buikspieren oppoppen met lijnen. Ik kreeg weer energie en vond het sporten zalig.

 

Op de dag van mijn reportage voelde ik mij zo zeker van mijn lijf dat zo hard had gewerkt, dat ik er ook echt voor ging. Toen ik van de fotograaf tussendoor naar de gemaakte foto’s mocht kijken en Gina mij tijdens de shoot coachte met houdingen bleef mijn zelfvertrouwen groeien en wat vond ik mezelf mooi. Dit is wat ik wilde een gezond en sterk lijf.

 

Ik ben nog steeds aan het sporten en doe nu aan home-fitness en ik heb de BOAZS lifstyle mij geheel eigen gemaakt. Ik voel mij sterker en zelfverzekerder dan ooit. Mijn eigen moeder is nu zelfs aan het BOAZSn en ook zij voelt zich steeds beter en heeft minder lichamelijke klachten. Haar verhoogde cholesterol gehalte is nu in zijn geheel goed, en verdwenen als sneeuw voor de zon. Toen de dokter haar vroeg hoe ze dat voor elkaar had gekregen en als antwoord kreeg van alleen gezonde en pure voeding kon hij haar haast niet geloven.

 

Dit is mijn verhaal. Mijn verhaal van gezond worden, mijn verhaal hoe ik een sterker lijf heb gekregen en mijn verhaal dat wij nu thuis ons allemaal energieker voelen als ooit tevoren. En laten we eerlijk zijn, de foto’s vertellen meer dan mijn woorden.

 

The strenght starts in your mind! 

xx Esmee

Deelnemer challenges

Sandra: Als puber was ik niet volslank/dik ik, was juist erg sportief gebouwd. Ik deed aan sport zoals basketbal/kickboksen tot mijn 18de.

Ik ging op mij zelf wonen toen ben ik gestopt met alle sporten en ging fulltime werken. Sindsdien werd ik alleen maar zwaarder en mijn huid was donker (daar kom ik later op terug).

 

Op mijn 23ste kreeg ik mijn eerste kind dus was al flink tijdens mijn zwangerschap en dat bleef ook heel lang wel totdat hij 8 jaar was.Ik had ondertussen weer van alles geprobeerd aan diëten zoals Herbalife. Het ging er wel af, maar kwam er net zo goed weer aan. Op een dag was ik het zo zat en ben ik naar een sportschool gegaan. Ik ben begonnen met spinning dat was is in 2004/2005 en was toen 15 kilo afgevallen. Wat was ik blij met mezelf, maar kort daarna werd ik zwanger van mijn 2de kind. Ik was helemaal gelukkig. Mijn dochter was echt een cadeau, want we hadden haar niet meer verwacht.

 

Dat kwam dus dat ik zoveel was afgevallen. Gelukkig bleef ik stabiel qua gewicht en lette wel op en ik bleef sporten. Maar langzaam kwam ik toch weer aan. We gingen verhuizen richting Rotterdam in 2012. Ik bleef sporten en werken maar mijn gewicht bleef hangen ik werd niet zwaarder maar viel ook niet af. En dan maakte me erg verdrietig, totdat ik ineens via Fb rond 2013/2014 in contact kwam met Gina en BOAZS.

Ze gaf me tips wat betreft eten en oefeningen. Sindsdien ben ik zo gaan opletten met wat ik eet en drink en sport ik veel. Ik heb ook momenten dat ik zoiets van pfff fuck it... Ik eet en doe wat ik wil, want het ging niet snel genoeg voor mij.

 

Ondertussen ben ik 43 jaar en gelukkig hoe ik eruit zie. Ik voel me goed en geef nu zelf spinningles. Heb daar mijn certificaat voor gehaald. Soms heb ik nog wel mindere momenten, maar door dat ik al een tijd bezig ben, kan ik alles beter handelen. Ik sta sterk in me schoenen. Ik vind het ook zo apart dat ik van huidskleur lichter ben geworden, voeding heeft echt overal mee te maken. Nu leer ik mijn kinderen dat gezondheid en gezond zijn heel erg leuk kan zijn. 💪💚

 

Ik ga per 1 juli beginnen met een challenge van 14 dagen en wil mijn vetpercentage laten zakken. Ik voel me echt stoer om dat te kunnen. Ben nu 3jaar verder en het gaat me lukken. Gina ik wil je nogmaals bedanken voor BOAZS en jouw adviezen en tips.

Liefs Sandra

Cliënt lifestyle begeleiding

Anita: Vorig jaar in maart na een moeilijke periode waarin ik aan mezelf had gewerkt en eindelijk alles een plekje had gegeven keek ik in de spiegel.

Ineens schrok in van mezelf net of ik het al die tijd niet gezien had dat ik zoveel was aangekomen en ineens was ik er klaar mee nu moet er wat gebeuren. En dacht ‘ik wil ook weer naar het strand kunnen en me gezond en fit voelen’. Maar hoe, dat was de vraag.

 

Ik had al van alles geprobeerd in het verleden en niks werkte of maar voor even. Toen kwam ik de pagina van BOAZS tegen en deze sprak mij gelijk aan! Na informatie te hebben gevraagd heb ik de stap genomen en ben ik mei begonnen aan de strijd tegen de overtollige kilo's.

 

De verandering qua voeding vond ik niet lastig. Ik wist waar ik aan begon. Ik wilde dit zo graag, me weer fijn voelen in mijn eigen lichaam. Wat ik wel heel erg miste waren mijn boterhammen en dat heeft echt wel even geduurd voor ik dat uit mijn systeem had maar nu taal ik niet meer naar brood, want er is zoveel meer lekkers! De beweging 2 x per dag was wat lastiger ik begin vaak heel voeg in de ochtend en moest dus nog vroeger mijn dag beginnen en ben vaak in de avond pas laat thuis dus dat moest even goed gepland worden maar gaande weg kreeg ik daar ook wel handigheid in.

 

Het hoorde op den duur bij me dagelijkse routine. Als ik het lastig vond bedacht ik mij hoe ik mij voelde voor ik hier aan begon met allerlei kwaaltjes altijd moe en futloos dat was de motivatie om door te gaan ik wilde mij nooit meer zo voelen ik heb eindelijk weer energie voor tien en dat moet zo blijven. Bij tegenslagen had ik de neiging om terug te vallen in mijn oude eetpatroon. Zeker als ik dan door de supermarkt liep. Dan dacht ik wel eens, ‘ach waarom ook niet’. 1 keer kan geen kwaad. Maar dan dacht ik altijd al vrij snel nee niet doen je ben nu al zo op de goede weg hou dit vast.

 

Die kilo's moeten eraf, je voelt je nu goed en fit en dat moet zo blijven. En als ik het echt niet meer vol hield, dan waren de maandelijkse afspraken met BOAZS er om mij weer op het juiste spoor te zetten. Als ik dan weer een meting (met de centimeter) had gehad wist ik weer waar ik het allemaal voor deed! BOAZS heeft voor mij het afgelopen jaar heel veel betekend. Het heeft mijn leven totaal veranderd door mij in te laten zien dat je met gezond puur en eerlijk eten je weer fit en gezond word en ook nog gewicht verliest. Ik ben er een ander mens door geworden veel bewuster. Ik denk nu na over wat ik eet en drink. Mijn uiteindelijke doel is om nog vijf kilo kwijt te raken en deze levensstijl mijn leven lang vol te houden en gezond en fit te blijven.

 

Ik heb niet echt tips voor anderen. Ik kan alleen zeggen, als je wat aan je overgewicht wilt doen, meld je aan bij BOAZS. Ik was  in 7 mndn. tijd 12 kg en 22 cm kwijt geraakt door alleen maar gezond, veel en puur te eten met minimale beweging. Mijn hormonen zijn weer in balans. Het werkt echt en je gaat je fantastisch voelen. Ik heb er zeker geen spijt van en kan het iedereen aanraden.Ik wil bij deze, Gina dan ook heel erg bedanken voor alles. Je heb mijn leven veranderd en ik ga zeker door op deze ingeslagen weg! Je bent een top-coach!

 

Anita 

Cliënt lifestyle begeleiding

Mathilde: 44 centimeter!! Ja, 44 centimeter. Ben ik dat echt kwijt?

 

In september 2015 ben ik constant moe en heb bijna een burn-out door veel stress van mijn werk en ook nog een eigen bedrijf. Tevens heb ik last van pukkels, een opgeblazen buik, pijn in mijn knieën en een naar hoestje. Ik klaag erover tegen een collega en nadat ze wat tips geeft, verwijst ze me naar Gina. Ik stuur haar een mail en ik krijg dezelfde dag nog antwoord. Of ik wat formulieren wil invullen voor de eerste afspraak. Uit de vragenlijst blijkt dat al mijn hormonen uit balans zijn. Vooral mijn stresshormoon is een groot probleem.

 

Geen lactose, suiker en gluten meer is het advies. Nou, begin er maar eens aan. Een hele opgave voor zo’n grote snoeper als ik. Ik bak nogal graag taart en andere zoetigheden dus hoe ga ik dit in godsnaam doen?? Fanatiek begin ik aan mijn missie. In de eerste weken merk ik dat mijn buik niet meer zo opgeblazen is. Ook ben ik niet meer winderig. Ik ga in de tussentijd ook nog twee weken met vakantie. Dat is lastig met een ontbijtbuffet dat volledig bestaat uit brood, melk en suikerrijke producten. Dus hou ik het maar bij fruit en gebakken eieren. Het lukt me al aardig om van de verboden producten af te blijven. Na de vakantie blijk ik centimeters en kilo’s kwijt te zijn: een goede stimulans om door te gaan. In november neem ik deel aan de Belly Challenge en raak ik nog meer kwijt. De voor en na foto's geven het bewijs. 

 

Dan komt december… een feestmaand die onweerstaanbaar blijkt qua eten. Dat is direct te zien aan mijn lijf als ik begin januari weer bij Gina kom. Er zit vet aan en mijn lichaam is niet blij. Mijn buik doet weer alsof ik 5 maanden zwanger ben. Wat verkeerd eten met mijn lijf doet is direct merkbaar. Dus pak ik de draad weer op en ga ik vier weken volledig veganistisch eten. Dit voelt weer een stuk beter! Dat blijkt ook als ik op de weegschaal sta, er zijn weer kilo’s af. Ook de centimeters smelten weg. Daarna krijg ik weer een terugval. Oh, ik ben afgevallen, nu kan ik weer eten. Dus koop ik bolussen met room, ga ik friet met kroketten eten en neem ik een ijsje als toetje. Ik krijg weer pukkels en een onderkin. Ook groeit het vet weer aan dan ooit te voren. Dan komt de klap als ik weer een consult heb bij Gina. Kilo’s eraan maar ook behoorlijk wat centimeters. Waarom nou? Ik was toch zo goed bezig?

 

Dan gaat het licht aan. Ik besluit om op aanraden te gaan sporten. Probeer de Powerplate eens zegt Gina. Dan hoef je maar een half uur naar de sportschool, daar heb je vast wel tijd voor. Met een drukke baan en een eigen bedrijf? Maar toch ga ik het doen. Ik maak een afspraak en voor ik het weet, ga ik nu twee tot drie keer per week om mijn lijf te trainen. Nou, het vet vliegt om mijn oren en mijn lijf wordt een stuk strakker. Mijn armen bungelen niet meer en vooral: mijn buik is niet meer zwanger. Dit traject dat nu acht maanden duurt heeft een aantal ups en downs gehad. Nu ben ik gewend aan het anders eten. Brood komt er niet meer in en zoetigheid probeer ik af te zweren. Het blijft een puntje, maar ik pak steeds meer naar hartige dingen. Afgelopen week was ik weer bij Gina. Ik blijk sinds september maar liefst 44 centimeter kwijt te zijn. Dit is gemeten over acht punten op mijn lichaam. Bijna een halve meter vet! Dat is echt veel. Ik merk het niet alleen aan mijn eigen lijf, maar ook mijn omgeving begint het op te vallen. Waar ik een paar jaar niet werd aangesproken door mannen in het uitgaansleven, zwermen er nu een aantal constant om me heen. Haha, het streelt mijn ego wel. Maar toch blijf ik liever bij mijn man, die doordat ik anders ben gaan eten ook tien kilo is verloren.

 

Mijn hoestje ben ik kwijt doordat ik geen lactose meer tot me neem. De pukkels zijn weg omdat mijn hormonen weer in balans zijn. Mijn knieën doen geen zeer meer omdat ik geen gluten meer eet en mijn energie heb ik terug omdat ik van de suiker afblijf. Allerlei vage klachten die gewoon opgelost zijn doordat ik anders ben gaan eten. Ik kan het iedereen aanraden!

 

Gina bedankt voor de begeleiding en strenge maar daadkrachtige woorden

Groeten Mathilde

de #4 van BOAZS

#Rust

Je vind je rust als je een duidelijk doel voor ogen hebt. Door kleine subdoelen tussendoor te gebruiken word je doel concreet en zichtbaar.

 

#Regelmaat

Door je voeding op tijd voor te bereiden, je schema te plannen en op tijd naar bed te gaan zal jij sneller gewend zijn aan je nieuwe levensstijl.

 

#Reinheid

Wees zuinig op je lijf en hoofd! Je hebt er van beide maar één. Als jij goed voor je lijf en hoofd zorgt, zal je lijf je belonen met een gezond en slank lijf. Je hoofd beloont je met een veel energie en zelfrelativering.

 

#Regels

Alles wat ik voor jou op maat maak en jou adviseer, zal geschikt zijn alleen voor jouw biologie en jouw geest. Je klachten zullen tot 80-100% verbeteren.